Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Βούρκωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Είχε διαγνωστεί πριν τέσσερα χρόνια με λευχαιμία…»

"Είναι η πραγματική ήττα. Έχασες. Και αυτό πρέπει να το πάρεις χαμπάρι"

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα «Μεσάνυχτα» της Τρίτης.

Ο παρουσιαστής του Alpha αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην πρόσφατη απώλεια της αγαπημένης του ανιψιάς που έπασχε από λευχαιμία.

«Είχε διαγνωστεί πριν τέσσερα χρόνια με λευχαιμία και αφού κάναμε μεταμόσχευση του μυελού των οστών, ήρθε κάποια στιγμή που ο οργανισμός της δεν άντεξε ένα μικρόβιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Η απώλεια ενός τόσο νέου ανθρώπου είναι πολύ σημαντική στη ζωή μιας οικογένειας. Έρχεται και αλλάζει τα πάντα αλλά και αυτό είναι ένα μάθημα. Μπορεί να πεις «γιατί να το πάθω εγώ, γιατί να μου τύχει, γιατί» όμως το έχουν ζήσει πολλές οικογένειες» σχολίασε ο δημοφιλής παρουσιαστής. «Πάντοτε έλεγα πως μπορεί και αντέχει μια οικογένεια όταν χάνει παιδί. Ήρθε η στιγμή να το ζήσω και να το διαχειριστώ αυτό το πράγμα, αυτή την μεγάλη απώλεια».

«Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι πως δεν θα την ξαναδείς. Δεν θα την ξαναδώ. Θα μου λείψει» σημείωσε συγκινημένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος, προσθέτοντας: «Άλλο ένα δύσκολο κομμάτι είναι ότι λες πως δεν έζησε αυτό που θα ‘πρεπε να ζήσει. Το μέλλον που έχεις ονειρευτεί για το παιδί σου, ξαφνικά, δεν υπάρχει».

«Είναι η πραγματική ήττα. Μπορεί να χάσεις μια δουλειά, να χάσεις έναν σύντροφο, θα κλάψεις, θα στεναχωρηθείς και θα πεις θα το ξανακάνω. Εδώ, σε αυτή την περίπτωση, δεν θα το ξανακάνεις. Έχασες. Και αυτό πρέπει να το πάρεις χαμπάρι. Δεν είναι ένα παιχνίδι που θα κάνεις ρελάνς στη δεύτερη παρτίδα. Έχασες και πρέπει να μάθεις να χάνεις» συμπλήρωσε.


«Έχασα τώρα στη ζωή μου όπως έχασαν και οι συγγενείς μου» κατέληξε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου