Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (4/11)

Πώς θα είναι η μέρα σου; 

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ ♈

Ο δυναμισμός και η ενέργειά σου σήμερα που βρίσκονται στα ύψη, σου δίνουν την δυνατότητα να ασχοληθείς με  καταστάσεις και υποχρεώσεις που βρίσκονται σε στασιμότητα. Παρά τον ανάδρομο Ερμή καταφέρνεις να τους δώσεις μια ώθηση κι αυτό σου είναι αρκετό.
Κάνε τις σωστές επιλογές σε νέες εργασιακές προτάσεις βάζοντας σε προτεραιότητα τα δικά σου συμφέροντα και φιλοδοξίες. Άνοιξε την καρδιά σου στο σύντροφό σου και έκφρασέ του ειλικρινά σκέψεις, ανησυχίες και επιθυμίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, όλοι οι φίλοι αυτό το διάστημα σε φροντίζουν και σε προσέχουν, γι’ αυτό μην έχεις παράπονο.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Οι απαιτητικοί ρυθμοί της ημέρας σε κρατούν σε εγρήγορση. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία και δώσε λύσεις και ώθηση σε υποθέσεις που από αυτές εξαρτώνται τα επόμενα σχέδια και βήματά σου. Η επαγγελματική σου πορεία θα κριθεί απ’ τις επιλογές σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτική με τις αποφάσεις σου και να μην ενθουσιάζεσαι. Η καλή σου διάθεση προδιαθέτει το σύντροφό σου να σου ανοίξει την καρδιά του και να σου εκμυστηρευτεί τα συναισθήματά του. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως δεν κινδυνεύεις από κανέναν άλλον, εκτός από τις σκέψεις σου. Στο χέρι σου είναι να αλλάξεις ό,τι σε πληγώνει και σε βαραίνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δώσε μεγάλη έμφαση σήμερα στον τρόπο που επικοινωνείς και μην τραβάς καταστάσεις στα άκρα νιώθοντας αδικημένη. Αν και σε περιμένει πολύ κούραση σήμερα στα εργασιακά, το αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας σε δικαιώνει. Καιρός να αντιμετωπίσεις  τη σχέση με το σύντροφό σου με σοβαρότητα και ωριμότητα και να πάρεις  αποφάσεις για το μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, εστιάζεις το ενδιαφέρον σου σε λάθος ανθρώπους για μια ακόμα φορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Μην υπόσχεσαι περισσότερα απ’ όσα μπορείς να κάνεις και να προσφέρεις σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Ήδη νιώθεις εξαντλημένη απ’ τη συναισθηματική προσφορά σου. Μικρά εμπόδια στα εργασιακά αντιμετώπισέ τα με ψυχραιμία και μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Οι υποχρεώσεις σου χρειάζονται οργάνωση. Διώξε απ’ το μυαλό σου σκέψεις που σου δημιουργούν αβεβαιότητα και ανασφάλεια στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που παλεύεις με τη μοναξιά σου, μην επιδεινώνεις την ψυχολογική σου κατάσταση σκεπτόμενη το παρελθόν.

ΛΕΩΝ ♌

Απόφυγε σήμερα αναίτιους εκνευρισμούς και συγκεντρώσου περισσότερο στις υποθέσεις και υποχρεώσεις σου. Τα επαγγελματικά σχέδιά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και να εξελίσσονται έτσι ακριβώς όπως τα έχεις  υπολογίσει. Ο σύντροφός σου έχει την ικανότητα να ανεβάζει την ψυχολογία σου, γι’ αυτό απόψε εμπιστεύσου τον   και αφέσου στα χέρια του. Εσύ που είσαι μόνη, απαλλάξου από οτιδήποτε περιττό. Σκέψεις, συναισθήματα,  αντικείμενα που σου θυμίζουν το παρελθόν και σε πληγώνουν πέταξέ τα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Υπερασπίσου με επιχειρήματα τα όσα σε φέρνουν σε αντιπαράθεση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και μη φτάνεις  τις καταστάσεις στα άκρα. Εύκολα μπορείς να δώσεις λύσεις στα εργασιακά διλήμματά σου αρκεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Αρκετά ομιλητική και αποκαλυπτική φαίνεται να είσαι απόψε απέναντι στο σύντροφό σου κι αυτό βοηθά τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, ο εγωισμός σου πολλές φορές δεν σε  αφήνει να δεις την πραγματικότητα και ταλαιπωρείσαι άδικα σκεπτόμενη το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ ♎

Κάποιες καταστάσεις και υποθέσεις που δεν εξελίσσονται και δυστυχώς δεν εξαρτώνται μόνο από εσένα,  σε  πιέζουν αφόρητα. Οι στόχοι σου στα εργασιακά δεν είναι και τόσο άπιαστο όνειρο όσο νομίζεις τελικά και οι σημερινές αποκαλύψεις και εξελίξεις στο επιβεβαιώνουν. Η σχέση με το σύντροφό σου βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο, γι’ αυτό μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου και δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εσύ που είσαι μόνη, φημίζεσαι για την κοινωνικότητά σου και ανά πάσα στιγμή έχεις ανθρώπους δίπλα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Φρόντισε να συναναστραφείς σήμερα με άτομα που σε κάνουν να χαμογελάς, να χαίρεσαι και να περνάς όμορφα. Η αβεβαιότητα που νιώθεις για την πορεία των εργασιακών σου, σου  στερεί ενέργεια  γι’ αυτό σταμάτα να βλέπεις μόνο τα αρνητικά. Παραδέξου ότι έχεις ξεπεράσει τον εαυτό σου και έχεις καταφέρει πολλά. Κλείσε παλιές υποθέσεις και δυσάρεστα κεφάλαια με το σύντροφό σου και κοίταξε μπροστά. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία και ο ερωτισμός που εκπέμπεις δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο και ασυγκίνητο.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Μετρίασε την ανάγκη σου για ριζικές αλλαγές στη ζωή σου και μάθε να είσαι πιο υπομονετική. Όλα κινούνται προς όφελός σου στα εργασιακά έστω και με ρυθμούς χελώνας προς το παρόν.  Άλλωστε έχεις παλέψει πολύ για την επιτυχία και σύντομα θα δικαιωθείς. Δεν ευθύνεται ο σύντροφός σου για τις δικές σου ανησυχίες, γι’ αυτό μην του ζητάς και τα ρέστα και δημιουργείς αντιπαραθέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την ευχέρεια να επιλέξεις πού θα περάσεις όμορφα το βράδυ σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η μέρα και οι υποχρεώσεις της απαιτούν διπλωματία και ψυχραιμία προκειμένου να διευθετηθούν και να διατηρηθούν οι  ισορροπίες. Η πορεία των εργασιακών σου είναι στο δικό σου χέρι κι από ότι φαίνεται βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Απεγκλωβίσου από αρνητικές σκέψεις και προσπάθησε να φανείς ειλικρινής με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι συντροφιά οικογενειακών σου προσώπων, ενισχύει την πεσμένη ψυχολογία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Μην κάνεις προβλήματα τρίτων δικά σου. Δείξε τη συμπαράστασή σου σε αγαπημένα σου πρόσωπα, χωρίς όμως να ξεπερνάς ή να αδικείς τον εαυτό σου. Νέες προτάσεις στα εργασιακά ή και προκλήσεις ανεβάζουν την αδρεναλίνη και τη δίψα σου για επιτυχία και αναγνώριση. Τα άγχη της καθημερινότητας σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Διαχώρισε λίγο τα πράγματα και μην τα βάζεις όλα σε ένα τσουβάλι. Εσύ που είσαι μόνη, διέγραψε κάθε αρνητική σκέψη απ’ το μυαλό σου για να καταφέρεις να προχωρήσεις μπροστά.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Οι συναισθηματικές σου ανασφάλειες σήμερα που έρχονται στην επιφάνεια σε κάνουν παραπονιάρα ή και γκρινιάρα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μάθε να ακούς αυτά που έχουν να πουν ανώτεροι σου στα εργασιακά και μην προτρέχεις είτε βγάζοντας συμπεράσματα, είτε προσπαθώντας να αμυνθείς. Μη είσαι απούσα από τη σχέση με το σύντροφό σου. Τώρα που έχουν αρχίσει τα πράγματα να βελτιώνονται μεταξύ σας μην εφησυχάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, δεν σε κατατρέχει η μοίρα, εσύ κάνεις κακές επιλογές και εμπιστεύεσαι τον καθένα με την πρώτη ματιά.

Λίτσα Πετρίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου