Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (6/11)

Πώς θα είναι η μέρα σου;

 Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ ♈

Με την Αφροδίτη στον τομέα της περιπέτειας που έρχεται αντιμέτωπη με τον Πλούτωνα στον τομέα των επιδόσεών σου σήμερα το πρωί, μπορεί να διχαστείς ή και να συνδυάσεις τη μάθηση με την πράξη.
Είναι άριστη η στιγμή για να ανακτήσεις την αποφασιστικότητά σου στα εργασιακά και να βρεις τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσεις, προκειμένου να φτάσεις στο πολυπόθητο αποτέλεσμα. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στο ηλιακό 12ο οίκο σου, οπότε δεν μπορείς να αγνοήσεις το γεγονός ότι χρειάζεσαι ξεκούραση. Μείνε λοιπόν στην αγκαλιά του συντρόφου σου, απόλαυσέ τη και ταυτόχρονα ανάκτησε και τις δυνάμεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, ικανοποίησε την ανάγκη σου για λίγη απομόνωση και μην σκέφτεσαι το παρελθόν που σε στεναχωρεί.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Μια σταθεροποιητική, ενδυναμωτική επιρροή επηρεάζει τους τομείς στης ζωής σου, την περιπέτεια, τη δημιουργικότητα και την αγάπη σήμερα. Μπορείς να συναναστραφείς με ανθρώπους που θα θελήσουν να σε βοηθήσουν να δεις νέες εργασιακές προοπτικές και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Γεμάτη πάθος και ερωτισμό προβλέπεται η βραδιά με το σύντροφό σου. Απόλαυσέ τη και ανανέωσε τη σχέση που το τελευταίο διάστημα την είχες περάσει σε δεύτερη μοίρα. Εσύ που είσαι μόνη, η Σελήνη ενισχύει την κοινωνικότητά σου. Έτσι έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις νέους ανθρώπους που θα γεμίσουν ενδιαφέρον τη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση και φόρμα για να διοχετεύσεις σωστά την ενέργειά σου σε ένα σημαντικό έργο ή μια προσπάθεια που θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες σου. Η υποστήριξη συνεργατών σε αυτήν τη φάση που βρίσκεσαι στα εργασιακά θα λειτουργήσει βοηθητικά. Η Σελήνη βρίσκεται όλη μέρα στους Ιχθείς κι έτσι μπορείς να προσθέσεις άρωμα ρομαντισμού στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι ευαισθησίες και η ανάγκη σου για συντροφικότητα μεγαλώνει τόσο, όσο να σου δημιουργεί μια μελαγχολία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ακόμα και με τις οπισθοδρομικές προειδοποιήσεις του Ερμή, είσαι σε εξαιρετική θέση για να επικοινωνήσεις σωστά με ένα συνεργάτη, ένα φίλο και να απολαύσεις τη μέρα σου. Θα υπάρξουν οι κατάλληλες ανταμοιβές των προσπαθειών σου στα εργασιακά, αρκεί να χαλιναγωγήσεις την ανυπομονησία σου. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα στον τομέα της περιπέτειας κι έτσι απόψε μπορείς να κάνεις πολλά όμορφα πράγματα με τον ερωτικό σύντροφό σου και να περάσετε όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου και χρησιμοποίησε σωστά τη γοητεία και το σεξαπίλ σου.

ΛΕΩΝ ♌

Θέλεις σήμερα και είσαι σε εξαιρετική θέση για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου ή με μια επιχειρηματική ιδέα ή και προσπάθεια. Φαίνεται ότι έχεις το σωστό συνδυασμό φιλοδοξίας και προθυμίας για να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Μπορείς να είσαι εξ’ ολοκλήρου επικεντρωμένη στο πως θα γίνεις πιο παραγωγική ή στο πως να βγάλεις περισσότερα χρήματα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου επωφελείται απ’ το πραγματικό ενδιαφέρον σου. Μόνο μην παρασύρεσαι και κάνεις το ντετέκτιβ και δίνεις περισσότερη έκταση σε θέματα που δεν πρέπει. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη βραδιά με πραγματικούς φίλους που μπορούν και έχουν τη διάθεση να σε ακούσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Είσαι έτοιμη να δεσμευτείς σε κάτι που αξίζει τον κόπο και ευτυχώς η αίσθηση του τι είναι πολύτιμο για σένα είναι απόλυτα σαφής. Ο Ερμής παραμένει ανάδρομος ωστόσο είναι απαραίτητο να επικεντρωθείς σε εργασιακά θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη και να προσεγγίσεις παλιά σχέδια με νέους τρόπους. Ανατροφοδότησε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου με συναίσθημα, τρυφερότητα, ερωτισμό και ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις νέες γνωριμίες ικανοποιώντας την ανάγκη σου για νέες εμπειρίες και μόνο.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ίσως αποφασίσεις σήμερα να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου ή σε ένα αγαπημένο οικείο σου έργο που μπορεί να αποσπάσει το απόλυτο ενδιαφέρον σου. Σήμερα φαίνεται να λαμβάνεις την επιβράβευση των κόπων σου στα εργασιακά για αυτό και η διάθεση και ο εγωισμός σου παίρνουν τα πάνω τους. Με ήρεμο και δίκαιο διάλογο απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορείτε να βρείτε λύσεις που ικανοποιούν και τους δυο. Εσύ που είσαι μόνη, βεβαιώσου για την εγκυρότητα των όρκων και των λεκτικών υποσχέσεων που σου δίνουν και κατόπιν εμπιστεύσου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση για να μετατρέψεις τα όνειρά σου σε πραγματικότητα σχετικά με ένα έργο επικοινωνίας ή ένα δημιουργικό στόχο. Ανακαλύπτεις ένα νέο τρόπο να εκφράσεις τις ιδέες σου στα εργασιακά, να γίνεις πειστική, να επηρεάσεις ή να εμπνεύσεις τους άλλους. Φρόντισε να ανταποδώσεις το ενδιαφέρον σου στον ερωτικό σύντροφό σου που κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες σου. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει με τόλμη και ενισχυμένη αυτοπεποίθηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ακόμη και με τη Σελήνη στο ήσυχο ηλιακό 4ο οίκο σου όλη την ημέρα, μπορείς να αντιμετωπίσεις πρακτικά δύσκολα θέματα σου που βρίσκονται σε εξέλιξη. Χρησιμοποίησε τις έξυπνες ιδέες σου στα εργασιακά και προχώρησε στην υλοποίησή τους. Μην επηρεάζεσαι απ’ τις απόψεις των άλλων και μείνε ανυποχώρητη στα σχέδια και τις επιδιώξεις σου. Δείξε υπευθυνότητα απέναντι στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και ανέλαβε τις ευθύνες σου. Ευχάριστα μηνύματα, συναντήσεις και ειδήσεις σε κάνουν να περάσεις όμορφα τις βραδινές ώρες έστω κι αν δεν έχεις ακόμα δίπλα σου ένα μόνιμο σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Υπάρχουν πολύτιμες ευκαιρίες σήμερα και όλη τη βδομάδα για να κάνεις μακροχρόνιες συνδέσεις ή να βελτιώσεις μια σχέση. Γενικότερα η μέρα αν και έχει τις σχετικές δυσκολίες της χαρακτηρίζεται αρκετά ευνοϊκή για σένα. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον πολυάσχολο τομέα της επικοινωνίας σου. Παρόλο που ο Ερμής είναι ανάδρομος παίρνεις το μήνυμα πολύ καλά και οι επαφές με τους φίλους και συνεργάτες σε εμπνέουν. Μην κρατάς μυστικά και μην μπλέκεσαι σε παιχνίδια που μπορεί να σε εκθέσουν απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Ένα μήνυμα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή από κάποιον με τον οποίο επιθυμείς μια επανασύνδεση σου φτιάχνει τη μέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ενώ η μέρα μπορεί να ξεκινήσει λίγο περίεργα και μπερδεμένα, όσο περνούν οι ώρες μπαίνεις πιο καλά μέσα στα πράγματα και αντιμετωπίζεις τις υποθέσεις σου με περισσότερη άνεση και ευκολία. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα των πόρων σου και όσο περνούν οι ώρες θα ενισχυθεί η διαίσθησή σου για την αύξηση των χρημάτων και των λύσεων σε σχετικά θέματα. Η ασφάλεια και η συναισθηματική σταθερότητά σου γίνονται ανάγκη, γι’ αυτό και θα πρέπει να αλλάξεις τακτική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Να γίνεις πιο τρυφερή και πιο ερωτική απέναντι του. Εσύ που είσαι μόνη λαμβάνεις μηνύματα απ’ το άτομο που σε ενδιαφέρει, μιας και αρχίζει να δείχνει το πραγματικό ενδιαφέρον του.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ίσως να μην είναι εύκολο το πρώτο μισό της ημέρας να συμβαδίσεις με τις ανάγκες σου και να αναγκαστείς να προσαρμοστείς. Δεν χρειάζεται άγχος μιας και αυτή η δυσαρέσκειά σου δεν θα κρατήσει για πολύ. Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο οι συνεργάτες τείνουν να συνεργαστούν μαζί σου, να σε ακούσουν, να σε θαυμάσουν και να σε παραδεχτούν. Συναισθηματικά ξεσπάσματα, ζήλιες και καχυποψίες μπορεί να χαλάσουν την ατμόσφαιρα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το ενδιαφέρον των θαυμαστών σου και ανταποκρίσου μέχρι του σημείου που είναι ανώδυνο και ακίνδυνο για σένα.

Λίτσα Πετρίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου