Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

4+1 χριστουγεννιάτικα σχέδια για τα νύχια σας! (βιντεο & φωτο)

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλες οι γυναίκες τις γιορτινές μέρες ψάχνουν τρόπους για να μπουν ολοένα και περισσότερο στο κλίμα τον εορτών. Ένας τρόπος είναι να κάνετε χριστουγεννιάτικα σχέδια στα νύχια σας!

Αφαιρετικά δεντράκια, χρυσό και ασημένιο γκλίτερ, αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια και άφθονες ακόμη επιλογές σάς παρουσιάζονται για να εμπνευστείτε και να επιλέξετε το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ που σάς ταιριάζει και τα νύχια σας να ακολουθούν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Σ’ αυτό το καταπληκτικό βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε Χριστουγεννιάτικα σχέδια στα νύχια σας, εάν δεν θελετε να επισκεφθείτε κάποιον αισθητικό! Με ένα κόστος πολύ χαμηλό που δεν υπερβαίνει τα 5 ευρώ, έχετε κάνει τη δουλειά σας σε μια τεράστια επιλογή σχεδίων και υφών.



Είναι μια οικονομική λύση ο στολισμός των νυχιών με χριστουγεννιάτικα σχέδια που σίγουρα κάνει καλό στη ψυχολογία μας, ανεβάζει την ενέργειά μας και χωρίς να το καταλάβουμε -σχεδόν-δίνουμε ένα γιορτινό χαρακτήρα στην εικόνα μας.
Μπορείτε να εμπνευστείτε τόσο από τα σχέδια στις φωτογραφίες!

Αν όμως δεν πιάνουν τα χέρια σας και δε θέλετε να πάτε σε μια μανικιουρίστ κάλλιστα υπάρχουν ωραία αυτοκόλλητα σχέδια ή και ψεύτικα νύχια με πληθώρα σχεδίων!






πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου