Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Αυτή ήταν η χειρότερη τηλεοπτική στιγμή που βίωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος

«Μας κούρασε όλο αυτό. Αυτός ήταν και ο λόγος που φύγαμε από το κανάλι. Δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε».

Στο περιοδικό “TV Έθνος” και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε και τη χειρότερη τηλεοπτική του στιγμή.

«Η χειρότερη τηλεοπτική μου στιγμή ήταν στον Alpha με την απογευματινή εκπομπή “Σιγά μην κάτσω να σκάσω”. Εμείς εγκαινιάσαμε τότε την απογευματινή ζώνη με εκπομπή. Μέχρι τότε έπαιζαν σαπούνια, τηλενουβέλες. Αποφασίσαμε να κάνουμε ένα απογευματινό πρόγραμμα, που όμως είχε πρόβλημα.

Και εμείς φταίγαμε γιατί δεν ξέραμε καλά το προϊόν. Αμφιταλαντευόμασταν. Αυτό πιστεύω πως ήταν το μεγάλο λάθος. Όταν κοιτάς την τηλεθέαση, αλληθωρίζεις. Δεν βλέπεις μπροστά. Δεν βλέπεις τι σου κάνει εσένα κέφι, τι σου ταιριάζει. Βέβαια, υπήρξε τότε και η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Alpha με την είσοδο του RTL.

Οι Γερμανοί δεν γνώριζαν καθόλου την ελληνική πραγματικότητα στην τηλεόραση. Ήμασταν λοιπόν σε ένα πρόγραμμα που είχε ήδη στηθεί, οι Γερμανοί ήθελαν κάτι άλλο και μπλεχτήκαμε πολλά πρόσωπα με διαφορετικές φιλοσοφίες. Μας κούρασε όλο αυτό. Αυτός ήταν και ο λόγος που φύγαμε από το κανάλι. Δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου