Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Αντιδράσεις για την αποχώρηση της Ελευθερίας στο GNTM – “Είναι πονηρή, σιγανό ποταμάκι” (βιντεο)

"Δεν με ενδιαφέρει που αποχώρησε από το σπίτι"

Για δεύτερη και… τελευταία φορά αποχώρησε από το GNTM η Ελευθερία Καρναβά στο επεισόδιο της Τρίτης. Το νεαρό μοντέλο βρέθηκε μαζί με την Άννα Χατζή ένα βήμα πριν την αποχώρηση, ύστερα από την νέα φωτογράφιση και τελικά έκανε το βήμα μέχρι την πόρτα της εξόδου.

Η κάμερα των Κου Κου και η δημοσιογράφος Τζώρτζια Γεωργίου βρέθηκε στα παρασκήνια του ριάλιτι μόδας και απέσπασε τις πρώτες αντιδράσεις των κοριτσιών για την αποχώρηση της πρώην συμπαίκτριας τους.

“Η Ελευθερία δεν μου είχε λείψει ούτε την προηγούμενη φορά που έφυγε από το σπίτι και ούτε θα μου λείψε τώρα. Δεν είχα καμιά σχέση μαζί της” δήλωσε χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

“Δεν με ενδιαφέρει που αποχώρησε η Ελευθερία, απαρατήρητη μου περνούσε από το σπίτι, δεν λέγαμε ούτε καλημέρα ούτε καληνύχτα. Δεν με απασχολεί” σχολίασε, με τη σειρά της, η Άννα Χατζή για την Ελευθερία Καραναβά.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου, επίσης, δήλωσε στην κάμερα του STAR πως: “Ήταν άδικη η αποχώρηση. Όσο χάλια και να ήταν η φωτογραφία της Ελευθερίας, που ήταν χάλια, η Άννα ήταν κλαμμένη. Ήταν εκτός κόνσεπτ”

“Θα μου λείψει η Ελευθερία από το σπίτι, την εκτιμών πολύ σαν άνθρωπο” ανέφερε, αιφνιδιάζοντας τους τηλεθεατές, η Κωνσταντίνα Φλώρου. “Την θεωρώ φοβορό μυαλό, πολύ πονηρή… Η Ελευθερία είναι πονηρή! Μάλιστα είναι και πάρα πολύ εύστροφη. Τα σιγανά ποταμάκια δεν λένε πως πρέπει να φοβόμαστε;” συμπλήρωσε.



Συμφωνείτε με τα σχόλια για την Ελευθερία Καρναβά;

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου