Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019

Αποχώρησε οριστικά από το GNTM η Ελευθερία Καρναβά

Η Άννα Χατζή γλίτωσε στο φινάλε

Τα πράγματα σοβάρεψαν για την τελική δεκάδα του GNTM και ο διαγωνισμός πρακτικά τώρα ξεκινά.
Στη δοκιμασία επιβράβευσης, τα κορίτσια κλήθηκαν να βγάλουν πορτραίτα με συναίσθημα και λάμψη, στα πλαίσια καμπάνιας μεγάλου brand ομορφιάς. Φυσικά ήταν όλες όμορφες, αλλά πόσο επαγγελματισμό έδειξαν όταν ανακάλυψαν ότι για παρτενέρ στη λήψη θα έχουν τις μαμάδες και τις αδελφές τους;

Ξέσπασε σε λυγμούς η Κέισι Μίζιου – “Λύγισε” και η Έλενα Χριστοπούλου

Σε αυτό το συναισθηματικό τρενάκι, τα υποψήφια μοντέλα αντλούσαν από τους συγγενείς την ενέργεια, που χρειάστηκαν για να κυνηγήσουν το όνειρό τους μέχρι τον τελικό.

Η ατάκα της Έλενας Χριστοπούλου για τον Κουτσόπουλο και η απίστευτη απορία του Άγγελου Μπράτη

Στη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM, τα κορίτσια χρειάστηκε να δείξουν πόσο καλά τα πάνε με τη συνεργασία και με τη γυναικεία αλληλεγγύη. Μπήκαν στο ίδιο ρούχο με ένα μοντέλο και πόζαραν ως μια οντότητα στον φακό του Διονύσιου Κούτση.

Εξερράγη η Μαρία Μιχαλοπούλου στη φωτογράφιση – «Τελείωσε, στ’ αρχ…α μου, να φύγω»

Οι καλεσμένες για το κόνσεπτ ήταν η περσινή νικήτρια του Greece’s Next Top Model, Ειρήνη Καζαριάν, η Αναστασία Περράκη και η Ελένη Ασημάκη, που έκαναν τα πάντα για να λειτουργήσουν ως το άλλο μισό των κοριτσιών.

Στο πλατό, οι κριτές ήρθαν αντιμέτωποι με παράπονα και κλάματα. Στο φινάλε, αποφάσισαν πως πρέπει να αποχωρήσει από το GNTM η Ελευθερία Καρναβά.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου