Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019

Δέσποινα Μοιραράκη: Γιόρτασε τα 30 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση με εκλεκτούς καλεσμένους (φωτο)

Η Δέσποινα Μοιραράκη γιόρτασε τα 30 Χρόνια παρουσίας τηλεοπτικών εκπομπών στην ελληνική τηλεόραση, σε ένα κεραμιδοκανελοκοραλοκόκκινο party με special happenings, τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 στο Hotel Ermou στην Αθήνα.


Στο πλευρό της Δέσποινας Μοιραράκη ήταν η μια και μοναδική Άννα Βίσση, έκοψαν την τούρτα μαζί λέγοντας για εκείνη «δεν τη θεωρώ μόνο μια πολύ έξυπνη επιχειρηματία, τη θεωρώ μεγάλη προσωπικότητα» και της αφιέρωσε on stage το τραγούδι “αγάπη υπερβολική».

Στο party ήταν επίσης ο καλός της φίλος και γνωστός καλλιτέχνης Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος της αφιέρωσε αγαπημένα τραγούδια.

Παρουσιάστηκε ένα βίντεο όπου η Δέσποινα Μοιραράκη έδειξε πως ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια το 1989 στο κανάλι 29 και διάφορα αποσπάσματα εκπομπών κατά τη διάρκεια της 30ετίας μέχρι το σήμερα. Αποσπάσματα με μιμήσεις του Τάκη Ζαχαράτου και του Γιώργου Καπουτζίδη ήταν μέσα στο βίντεο.

Στο πλευρό της πάντα, ο σύζυγος της Ναύαρχος Π.Ν. Ιωάννης Κοντούλης καθώς και τα παιδιά της.

Την επιχειρηματία τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί φίλοι, καλλιτέχνες και επιχειρηματίες, καθώς και άνθρωποι της showbiz.

Δείτε φωτογραφίες  που ακολουθουν:
πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου