Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

«Ευτυχώς που ο Μανούσος Μανουσάκης δεν μου έκανε πρόταση φέτος» – Τι λέει η Θεοφανία Παπαθωμά

«Το “Άγγιγμα ψυχής” ήταν μια πάρα πολύ ωραία δουλειά! Την ευχαριστηθήκαμε όλοι πάρα πολύ».

Η Θεοφανία Παπαθωμά έδωσε συνέντευξη στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο, όπου τόνισε, μεταξύ άλλων, πως ευτυχώς που ο Μανούσος Μανουσάκης δεν της έκανε πρόταση για το “Κόκκινο ποτάμι”, καθώς θα έμπαινε σε μεγάλο δίλημμα.

Πόσο διαφορετική είναι η τηλεόραση του 2019 σε σχέση με την περίοδο πριν από την κρίση;

Ως παραγωγή είναι καλύτερα, η μέρα με τη νύχτα. Ως αμοιβή είναι χειρότερα επίσης, η μέρα με τη νύχτα (γελάει).

Το ντεμπούτο σου στην τηλεόραση έγινε στο πλευρό του Μανούσου Μανουσάκη στο «Άγγιγμα ψυχής», μια σειρά που γνώρισε τεράστια επιτυχία. Τι θυμάσαι από εκείνη την εποχή;

Το «Άγγιγμα ψυχής» ήταν μια πάρα πολύ ωραία δουλειά! Την ευχαριστηθήκαμε όλοι πάρα πολύ! Τα γυρίσματα έγιναν στα Ζαγοροχώρια, όπου πηγαίναμε τις δεκαπέντε μέρες του μήνα, οπότε τα απολαύσαμε σε όλες τις εποχές του χρόνου. Ο κόσμος ήταν ενθουσιώδης. Ξαφνικά όλοι άρχισαν να με αναγνωρίζουν στον δρόμο και να μου μιλάνε. Αυτό ήταν υπέροχο, γιατί μου έδειχναν την αγάπη και την ευγνωμοσύνη τους για την ωραία σειρά που έβλεπαν. Αυτό συμβαίνει και τώρα. Μπορείς να πεις, δηλαδή, ότι ξαναζώ την εποχή που παιζόταν το «Άγγιγμα ψυχής».

Λένε πολλοί ότι όταν η επιτυχία έρχεται σε πολύ μικρή ηλικία, είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς και είτε απομακρύνεσαι είτε υπερεκτιμάς τον εαυτό σου. Τι συνέβη στη δική σου περίπτωση;

Η αλήθεια είναι ότι εγώ απομακρύνθηκα. Αλλά δεν ήταν μόνο η επιτυχία που με απομάκρυνε. Ήταν όλες οι συνθήκες και η στιγμή που βρισκόμουν εγώ τότε, γιατί ψαχνόμουν ακόμη.

Φέτος επέστρεψε στην τηλεόραση και ο Μανούσος Μανουσάκης. Σου έκανε πρόταση για να παίξεις στο «Κόκκινο ποτάμι»;

Όχι, δεν μου έκανε κάποια πρόταση. Ευτυχώς, γιατί θα είχα ένα φοβερό δίλημμα.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου