Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019

Επικά σχόλια για την Κάτια Ταραμπάνκο ενώ φωτογραφιζόταν στο GNTM

"Η Κάτια χεστ... τι λέμε αυτή τη στιγμή"

Με πάθος στην τελευταία δοκιμασία του GNTM δοκιμάστηκε η Κάτια Ταραμπάνκο. Κατά τη διάρκεια, όμως, της προσπάθειας του νεαρού μοντέλου ακούστηκαν διάφορα… ιδιαίτερα σχόλια από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες του ριάλιτι μόδας στο STAR.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ η Κάτια προσπαθούσε να προσφέρει την ωραιότερη της πόζα δαγκώνοντας το μήλο!

“Ρε χαλαρώστε λίγο” αναφώνησε η Ζενεβιέβ, που είχε αναλάβει τη φωτογράφιση, προς τα μοντέλα. “Χαλαρώστε με τη δικαιοσύνη! Ορίστε εντάξει;” συμπλήρωσε.

“Και ακούω την Ίλντα και την Χαρά, κλασικά, ναι αλλά μας είπε να βουτήξουμε… Ναι, αλλά, αλλά… Κρίμα, λυπάμαι για αυτές αλλά τέλοσπάντων προχωράμε” σημείωσε η Κάτια προς την κάμερα.

“Η Κάτια εκείνη τη στιγμή έκανε ότι καλύτερο μπορούσε να κάνει, προσωπικά την παραδέχθηκα” σχολίασε η Κέισι, προσθέτοντας: “Γύρισα, κοίταξα την Ίλντα και δαγκώθηκα. Φίλη μου είσαι, λέω, αλλά ήταν πολύ κακή απάντηση”.

“Μαρέσει στην Κάτια ότι κάθετε εκεί σας ακούει και σας γράφει λίγο! Είναι Θεά” πρόσθεσε η Ζενεβιέβ, κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, προς τις διαγωνιζόμενες του GNTM.“Θεάρα! Κοίτα το κορίτσι! Η Κάτια χεστ… τι λέμε αυτή τη στιγμή” πρόσθεσε με στιλ η Ζενεβιέβ!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου