Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Η αποκάλυψη της Lady Gaga για την εγκυμοσύνη της θα σε ξαφνιάσει κι εσένα

Η αποκάλυψη της  Lady Gaga για την εγκυμοσύνη της θα σε ξαφνιάσει κι εσένα

Το 2019 ήταν αδιαμφισβήτητα η καλύτερη χρονιά για τη Lady Gaga, και το Oscar που κέρδισε πέρυσι θα την κάνει να τη θυμάται για πάντα.
Το όνομα της συζητήθηκε όσο λίγα, αφού η χημεία της με τον Bradley Cooper στο A star is born, ήταν τέτοια που όλοι πιστέψαμε πως οι δύο αυτοί είναι πραγματικά ερωτευμένοι.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε τη μοναδική ερμηνεία τους άλλωστε στη σκηνή των Oscars; Υπήρχε κάποιος που να μπορούσε να σταματήσει να τους κοιτάζει; Μάλλον όχι. Κι ενώ η Lady Gaga ξεκαθάρισε ουκ ολίγες φορές πως δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους, έρχεται και κάνει μία δήλωση που μας ξαφνιάζει, και μας προβληματίζει κάπως.


Η 33χρονη τραγουδίστρια δήλωσε πως μέσα στην επόμενη δεκαετία θέλει όσο τίποτα να αποκτήσει παιδιά. Η Lady Gaga έχει σχέδια για το μέλλον της και ελπίζει να είναι εξίσου απασχολημένη στα επαγγελματικά, αλλά και στην προσωπική της ζωή. Ερωτώμενη για το πως βλέπει τον εαυτό της στα επόμενα δέκα χρόνια η 33χρονη απάντησε ειλικρινέστατα θα λέγαμε, αφού εκτός από τη μουσική και τις ταινίες που θέλει να κάνει, δήλωσε πως θέλει να κάνει και παιδιά.

Και μπορεί να μοιάζουν με έκπληξη τα λόγια της αυτά, όμως εμείς άνετα θα τη βλέπαμε στον ρόλο της μαμάς. Ποιος θα είναι όμως ο τυχερός;

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου