Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Η Ελένη Φιλίνη πρόδωσε τους λόγους για τους οποίους ποτέ δεν παντρεύτηκε (βιντεο)

"Οι σχέσεις καταλήγουν ο ένας να θέλει να βγάλει τα μάτια του άλλου..."

Η Ελένη Φιλίνη βρέθηκε καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα στο “Μεσημέρι” του ΣΚΑΪ με αφορμή την μουσική παράσταση στην οποία συμμετέχει αυτή την περίοδο. Η ηθοποιός μίλησε μέσα σε όλα για την προσωπική της ζωή εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν παντρεύτηκε μέχρι σήμερα.

“Έχω παλέψει στη ζωή μου σχέσεις αλλά το βλέπεις το πράγμα όταν δεν υπάρχει φως ή είναι πολύ μακριά δεν θα κάτσω να σκάσω” ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Φιλίνη. “Οι σχέσεις μπορεί να ξεκινούν πάρα πολύ ειδυλλιακά, ονειρικά και στην πορεία καταλήγουν ο ένας να θέλει να βγάλει τα μάτια του άλλου. Όταν υπάρχουν μάλιστα παιδιά το θεωρώ τραγικό” συμπλήρωσε.

“Μπορεί να ακούγεται ακραίο αυτό αλλά, επειδή από μικρή ήμουν ακραίος άνθρωπος και ίσως επειδή ο μπαμπάς αναγκάστηκε να φύγει και μένα αυτή η έλλειψη με μάτωσε” σημείωσε, επίσης, η γνωστή ηθοποιός προσθέτοντας: “Οι γονείς μου δεν χώρισαν αλλά ο μπαμπάς μου δούλευε στο εξωτερικό. Τι να το κάνω… Εμένα μου έλειπε σαν να χώρια οι γονείς μου. Με πόνεσε αυτό, δεν το ήθελα”.

“Είχα κάνει μέχρι τρία χρόνια να δω τον πατέρα μου όταν ήταν στον Παναμά. Μπορεί αυτά συν κάποια που είχα δει στον ευρύτερο μου κύκλο να έχουν συντελέσει στο γεγονός πως δεν παντρέύτηκα” παραδέχθηκε η Ελένη Φιλίνη.



“Δεν ήμουν αρνητική ποτέ αλλά πίστευα πως το να κάνεις ένα παιδί είναι μεγάλη ευθύνη” κατέληξε η ηθοποιός.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου