Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Η Ελένη Γερασιμίδου δεν βλέπει τα “καημένα και άσχημα κορίτσια του GNTM” (βιντεο)

Η Ελένη Γερασιμίδου μαζί με την κόρη της, Αγγελική Ξένου μίλησαν στην κάμερα του Πρωινού και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη από τον θεατρικό χώρο που διατηρούν στο Γκάζι, το Από Κοινού θέατρο. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην ηλικία της, το σίριαλ “Εμείς κι Εμείς” αλλά και το GNTM!

“Γεράσαμε, εγώ έκλεισα τα 70 προχθές” αποκάλυψε, μέσα σε όλα, η αγαπημένη ηθοποιός.
“Υπάρχουν άνθρωποι και ευτυχώς είναι λίγοι που με βλέπουν στο δρόμο και δε λένε… γεια. Κάθονται και σε κοιτάνε από πάνω μέχρι κάτω” συμπλήρωσε με νόημα.

“Μια σειρά, που έπαιζαν οι γονείς μου και άρεσε σε όλο τον κόσμο, δεν μου άρεσε και δεν την έβλεπα” δήλωσε με τη σειρά της η κόρη της ηθοποιού, Αγγελική Ξένου εννοώντας την μεγάλη επιτυχία “Εμείς κι εμείς” που είχε προβληθεί στο Mega.

“Δεν της άρεσε, ναι. Με πήρε μια μέρα και μου είπε… τι κάθεστε εκεί στους καναπέδες και κουτσομπολεύεται όλη μέρα, δουλειές δεν έχετε” απάντησε αμέσως η Ελένη Γερασιμίδου.

Όσον αφορά το σημερινό τηλεοπτικό τοπίο, η δημοφιλής ηθοποιός δεν αμέλησε να ρίξει ξανά τα βέλη προς το ριάλιτι μόδας του STAR!

“Την ώρα που βλέπω εγώ τηλεόραση έχει κάτι αστυνομικά ξένα και κάτι ριάλιτι που δεν μου αρέσουν. Το GNTM δεν το έχω δει ποτέ. Έχω γράψει για αυτό, έχω κοροϊδέψει αλλά δεν το έχω δει ποτέ όλο. Είναι κατάντια. Όλοι αυτοί οι σπουδαιοφανείς άνθρωποι. Δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο; Αυτό είναι κατάντια και των κοριτσιών, τα καημένα” δήλωσε.



“Είναι πολύ καημένα και μερικά είναι και πολύ άσχημα” κατέληξε με δυσαρέσκεια η Ελένη Γερασιμίδου

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου