Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Η Ελένη Μενεγάκη, η Αγγελική Νικολούλη και ο διπλός γρίφος του Alpha

Ποιος μένει; Ποιος φεύγει; Το κρίσιμο διάστημα...

Θα μείνει ή όχι η Ελένη Μενεγάκη στον Alpha; Τι απόφαση θα πάει η Αγγελική Νικολούλη; Το τοπίο φαίνεται να παραμένει θολό για την ώρα και τα συμβόλαια είναι άγνωστο αν θα ανανεωθούν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Secret στα Παραπολιτικά, ο Alpha και η πλευρά Βαρδινογιάννη έχουν πρόθεση να ανανεώσουν το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη, ενώ έχει πέσει στο τραπέζι και η μετακίνησή της σε άλλη ζώνη, καθώς φαίνεται ότι ολοκλήρωσε τον κύκλο της στο μεσημεριανό.

Το μόνο βέβαιο είναι πως, αν αποφασίσει να μείνει στον Alpha, οι απολαβές της θα είναι μειωμένες, με κάποιους να κάνουν λόγο για το 1/3 των σημερινών.

Το αν θα το δεχθεί ουδείς το γνωρίζει, αλλά δεν λείπουν και οι φήμες που υποστηρίζουν πως η Ελένη Μενεγάκη έχει δεχτεί πρόταση και από άλλο κανάλι.

Την ίδια ώρα, αντίστοιχη ρευστότητα φαίνεται να υπάρχει και σε ό,τι αφορά την Αγγελική Νικολούλη, με την ίδια και τη διοίκηση να κρατούν μέχρι νεοτέρας στάση αναμονής.

 ΤΟ μόνο βέβαιο είναι ότι και εκείνη θα καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων τους επόμενους μήνες, με άγνωστη την ακριβή αντζέντα και το περιεχόμενο των σχετικών συζητήσεων.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου