Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Η Κάτια Ταραμπάνκο του GNTM αποκαλύπτει τον λόγο που χώρισε από τον Γιάννη Χαλβατζή (βιντεο)

"Αποφάσισα ότι είναι καιρός να προχωρήσω λίγο μόνη μου..."

Η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Γιάννης Χαλβατζής χώρισαν. Ο τελικός του GNTM, όμως, ήταν εξαιρετικά άβολος για τη νικήτρια του Greece’s Next Top Model, καθώς στο μαγνητοσκοπημένο κομμάτι τους είδαμε μαζί, ενώ στο live ο Γιάννης απουσίαζε.

Μιλώντας στην Τζώρτζια Γεωργίου, η Κάτια Ταραμπάνκο εξήγησε: “Το λέγαμε πάντα με τον Γιάννη ότι θα θέλαμε κάποια στιγμή να προχωρήσει η ιστορία, αλλά… Είναι ο άνθρωπος που αγαπάω, πιστεύω ότι με αγαπάει κι αυτός και το έχει αποδείξει.
Το δαχτυλίδι είναι ένα δώρο υποστήριξης και αγάπης. Επειδή βρίσκομαι σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή στην καριέρα μου και αυτός στην καριέρα του πάρα πολύ δυνατά, είπαμε να το αφήσουμε λιγάκι να “χτιστούμε” ο ένας ξεχωριστά από τον άλλον, αλλά πάντα υπάρχει στήριξη τους ενός για τον άλλον.

Δεν είμαστε πια μαζί. Αυτή τη στιγμή έχω στόχο τα επαγγελματικά μου μόνο, αυτό είναι προς το παρόν για μένα η προτεραιότητά μου. Ήταν δική μου επιλογή. Ο Γιάννης καταλαβαίνει τη θέση μου, ότι η καριέρα μου βρίσκεται σε άνθηση, οπότε έκανε ένα βήμα πίσω. Το κατανόησε”.



Καλεσμένη, σήμερα, Στη φωλιά των Κου Κου, η Κάτια Ταραμπάνκο πρόσθεσε τα εξής: “Υπάρχει μια αγάπη και μια στήριξη. Αποφάσισα ότι είναι καιρός να προχωρήσω λίγο μόνη μου. Δεν είμαι έτοιμη να δώσω τόση ενέργεια σε έναν άνθρωπο και είναι εγωιστικό να τον κρατάω χωρίς να μπορώ να του δώσω αυτά που πρέπει να του δώσω. Θεωρώ ότι ο Γιάννης βλέποντας το επεισόδιο θα έκανε τα σχόλιά του, οπότε ήταν σαν να τον άκουγα”.



Η Κάτια Ταραμπάνκο θέλει να ανοίξει τα φτερά της και να πετάξει ψηλά, χωρίς εμπόδια…

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου