Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Η Τζένη Θεωνά παίρνει τηλέφωνο τον σύντροφο της και εκείνος την “αδειάζει” (βιντεο)

"Η Τζένη έχει νεύρα γενικά..."

Η Τζένη Θεωνά βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Πέμπτης, λίγους μήνες μετά τον ερχομό του πρώτου της μωρού. Η κούκλα ηθοποιός δέχθηκε, μάλιστα, μια όμορφη έκπληξη από τον παρουσιαστή του The 2night Show.

Αφού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να αιφνιδιάσει την καλεσμένη του τηλεφωνώντας δίχως αποτέλεσμα στον αγαπημένο της σύντροφο, Δήμο Αναστασιάδη αλλά και στη μητέρα του, η Τζένη Θεωνά αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της!

“Μα γιατί δεν το σηκώνει;” απόρησε στον αέρα του The 2night Show η ηθοποιός σηκώνοντας το δικό της κινητό προκειμένου να καλέσει η ίδια τον γνωστό τραγουδιστή. “Δεν γίνεται αυτό το πράγμα! Τα λέω και τώρα δικαιώνομαι πανελλαδικά” σημείωσε για την αδυναμία που δεν έχει ο Δήμος Αναστασιάδης στη συνέπεια προς τα τηλεφωνήματα της.

“Αγάπη μου, σε παίρνει ο Γρηγόρης γιατί δεν το σηκώνεις” είπε η Τζένη Θεωνά μόλις ο σύντροφος της απάντησε την κλήση της. Στη συνέχεια το τηλέφωνο πέρασε στα χέρια του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 για μια σύντομη μα ιδιαίτερη συνομιλία με τον Δήμο Αναστασιάδη. “Καλά, Δήμο, δεν ξέρεις που έχει έρθει η γυναίκα σου για συνέντευξη;” αναρωτήθηκε με χιούμορ ο παρουσιαστής. “Σου ζητάω συγνώμη μα σήκωσε το τηλέφωνο σου γιατί παίρνω και την μαμά σου και δεν το σηκώνει. Μα τι DNA είναι αυτό;”.

Τότε λοιπόν η κλήση πέρασε στον αέρα της εκπομπής και ο μικρός διάλογος με την Τζένη Θεωνά χαρακτηρίζεται σίγουρα από πολλά χαριτωμένα στοιχεία! “Από μικρός δεν έχω καθόλου καλή σχέση με το κινητό μου είναι η αλήθεια. Ακόμα και με το σταθερό δηλαδή” παραδέχθηκε ο τραγουδιστής.

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μάλιστα, εξέφρασε τον προβληματισμό της Τζένης Θεωνά στο γεγονός πως ο σύντροφος της δεν σηκώνει ακόμα και σε εκείνη το τηλέφωνο, ο Δήμος Αναστασιάδης σχολίασε: “Η Τζένη έχει νεύρα γενικά… Δεν συμβαίνει μόνο με εμένα”.



“Οι απόψεις διίστανται” σημείωσε λιτά ο τραγουδιστής στην ερώτηση σε ποιον μοιάζει το μωράκι του ζευγαριού.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου