Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Ο Αλέκος Συσσοβίτης εκνευρίζεται on air με τους “αδαείς δημοσιογράφους” (βιντεο)

"Αυτοί εκτίθενται, όχι εγώ"

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε καλεσμένος ο Αλέκος Συσσοβίτης απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πρόσφατο περιστατικό που συνέβη στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης που πρωταγωνιστεί με δημοσιογράφο τηλεοπτικού σταθμού.

“Ήρθαν στην πρεμιέρα της Lulu του Γιάννη Χουβαρδά και πάνω στην κουβέντα για το τι είναι αυτό το έργο, τι διαπραγματεύεται, άρχισαν να μου κάνουν ερωτήσεις για όταν ήμουν μοντέλο” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέκος Συσσοβίτης.

“Εμένα αυτή η κατάσταση με κουράζει γιατί είναι πριν από 25 χρόνια. Αυτή η εντύπωση ότι ξεκίνησες από αυτή τη δουλειά, δεν με τιμάει ιδιαίτερα γιατί ξεκίνησα από τις οικοδομές και τα “χεράκια” μου το ξέρουν. Μέσα στην πάροδο του χρόνου έκανα και αυτή τη δουλειά” πρόσθεσε ο ηθοποιός..

“Εκτίθενται όμως και οι ίδιοι γιατί φαίνεται πως είναι αδαείς. Για παράδειγμα, λέει ο δημοσιογράφος έπαιζε και ένας ηθοποιός, μάλλον ο Άκης Σακκελαρίου αν θυμάμαι καλά το όνομα του”. Δεν μπορεί να το λες αυτό όταν πας στην παράσταση που παίζει να του πάρεις συνέντευξη! Δεν γίνεται! Διάβασε ρε φίλε πριν πας! Κατάλαβε περί τίνος πρόκειται” συμπλήρωσε σε έντονο ύφος ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Συνεχίζοντας τον ειρμό της σκέψης του, ο Αλέκος Συσσοβίτης σημείωσε πως “αυτοί εκτίθενται, όχι εγώ. Οι ηθοποιοί δεν εκτίθενται. Αυτοί εκτίθενται. Γιατί ο κόσμος θέλει πραγματικά να πάρει μια πληροφορία, να μάθει κάτι. Δεν θέλει να ακούσει ένα κουτσομπολιό μόνο για να το ακούσει”.



“Και άμα τσαντιστεί ο Αλέκος πρέπει να το κάνουμε τόσο θέμα; Άνθρωπος δεν είναι;

Τσαντίστηκε με κάτι που άκουσε και δεν του άρεσε” κατέληξε ο ηθοποιός στο σχόλιο του.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου