Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Ο Αλέξης Γεωργούλης δηλώνει ελεύθερος (βιντεο)

"Δεν σχετίζεται η ομιλία μου με την δυσλεξία. Αν το κάνεις είναι ανήθικο. Τρολάρεις μια ομάδα που δεν θα έπρεπε. Αν ήσουν μέσα στην αίθουσα, δεν θα υπήρχε αυτή την αντιμετώπιση".

Ο Αλέξης Γεωργούλης φιλοξένησε στο Ευρωκοινοβούλιο την Ειρήνη Αρβανίτη, από την εκπομπή Έλα Χαμογέλα, και ο ίδιος εξομολογήθηκε για πολλά…

“Τη πρώτη φορά που ήρθα στις Βρυξέλλες δεν ήξερα τι ακριβώς συμβαίνει εδώ μέσα. Κάθισα και απλά κοιτούσα τον κόσμο και με έπιασε ένας ενθουσιασμός. Αν συζητούσαμε πριν δέκα χρόνια ότι θα ήμουν Ευρωβουλευτής, θα έλεγα είναι αστείο”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

“Ήμουν πολύ άτακτος. Δυο φορές έχω δεχθεί αλλαγή περιβάλλοντος στο νηπιαγωγείο. Πέρασα σχετικά δύσκολα με τη δυσλεξία. Με έβαλε στο επίκεντρο του χλευασμού και του μπούλινγκ. Ήμουν πολύ αντιδραστικός. Αν γυμνάστηκα στο δημοτικό, ήταν από τους τσακωμούς. Κάποια στιγμή τσακώθηκα με ένα παιδί και χτύπησε πολύ. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα που σταμάτησα να μιλάω στα παιδάκια. Μέχρι να τελειώσω το δημοτικό δεν μιλούσα στα παιδιά του σχολείου”, θυμάται ο Αλέξης Γεωργούλης.

Τι απαντά σε όσους τον επέκριναν για την ομιλία του, στο Ευρωκοινοβούλιο; “Δεν σχετίζεται η ομιλία μου με την δυσλεξία. Αν το κάνεις είναι ανήθικο. Τρολάρεις μια ομάδα που δεν θα έπρεπε. Αν ήσουν μέσα στην αίθουσα, δεν θα υπήρχε αυτή την αντιμετώπιση. Νομίζω ότι με περιμένουν στη…γωνία, για να αντλήσουν δημοσιότητα μέσω του σχολίου”.



“Δεν αφήνω την ιδιότητα του ηθοποιού για να αποκτήσω μια νέα. Απλά εξελίσσονται τα πράγματα. Η μια μέρα φέρνει την άλλη. Με το YFSF r έχουν γίνει η πρώτες συζητήσεις. Έδειξα το ενδιαφέρον μου, είναι μια εκπομπή που μου αρέσει”, σημειώνει ο Αλέξης Γεωργούλης και εξομολογείται: “Κατά καιρούς μου χρεώνουν σχέσεις. Άλλες υπήρχαν, άλλες όχι. Είμαι ελεύθερος”.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου