Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος δηλώνει κάθετα αρνητικός για το σίκουελ του “Ρετιρέ” (βιντεο)

"Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση..."

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και την δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη με αφορμή τη θεατρική παράσταση “10 μικροί νέγροι” που ανεβαίνει στο θέατρο Νέος Ακάδημος.
Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για το θρυλικό “Ρετιρέ” και μια πιθανή επιστροφή αλλά και την άρνηση του στον γάμο.

“Στο θέατρο είμαι πάντα, δεν έχω λείψει ποτέ” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Ευαγγελόπουλος, προσθέτοντας πως “για ένα διάστημα έλειψα από την τηλεόραση. Δεν ήταν θελημένη η απόφαση, έτυχε. Συμβαίνουν αυτές οι περίοδοι”.

“Το Ρετιρέ είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Από τη μία, λες, γιατί ο κόσμος μένει εκεί και από την άλλη αλλά από την άλλη μπορείς να χαίρεσαι γιατί βλέπεις πως έχεις κάνει μια δουλειά που αντέχει στο πέρασμα των χρόνων. Δεν θα ήθελα να κάνω σίκουλ μιας σειράς και δεν θα κάνω, ούτε είμαι υπέρ αυτής της άποψης. Είχε ακουστεί κάποια στιγμή για το Ρετιρέ αλλά ήμουν από τους πρώτους που είχαν αρνηθεί” παραδέχθηκε με ειλικρίνεια ο γνωστός ηθοποιός.

“Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνεται μια σειρά σήμερα που είχε γίνει πριν 30 χρόνια. Όλα και όλοι είμαστε διαφορετικοί, δεν υπάρχει λόγος να ξαναγίνει αυτό το πράγμα. Με τίποτα δεν θα έπαιζα ξανά τον Ιάσωνα. Καταρχάς δεν υπάρχει ο Δαλιανίδης” πρόσθεσε ο πρωταγωνιστής του “Έλα στη θέση μου”.



“Δεν είμαι καθόλου υπέρ του γάμου. Δεν βρίσκω τον λόγο του, δεν με αφορά το θέμα του και δεν έχει περάσει καν από το μυαλό μου” δήλωσε, επίσης, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου