Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Ο Θανάσης Πάτρας εξηγεί γιατί δεν είναι στο Happy Day – “Αυτά συμβαίνουν στις δουλειές” (βιντεο)

 "Πως μπορεί να σου πάρει τη θέση κάποιος όταν δεν την έχεις;"

Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε στην εκπομπή “Μεσημέρι YES” και αποκάλυψε, μέσα σε όλα, τον λόγο που τελικά δεν τον είδαμε στην πρωινή παρέα της Σταματίνας Τσιμτσιλή την φετινή τηλεοπτική χρονιά. Ποια, επίσης, αγαπημένη εκπομπή θα ήθελε ο ίδιος να παρουσιάζει;

Όσον αφορά την πιθανή συμμετοχή στο νέο κύκλο του “Just the two of us”, ο γνωστός παρουσιαστής επιβεβαίωσε τις φήμες και δήλωσε πως μπορεί να τον δούμε να δοκιμάζεται και σε αυτό τον διαφορετικό ρόλο.

“Δεν προέκυψε να βρίσκομαι στο πάνελ της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Happy Day” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Πάτρας. “Το συζητήσαμε, αλήθεια είναι. Κάπου είδα, επίσης, ότι είχα συμφωνήσει να είμαι με την Σταματίνα αλλά μου πήρε τη θέση ο Χάρης.

Πως μπορεί να σου πάρει τη θέση κάποιος όταν δεν την έχεις τη θέση;

Είχαμε μιλήσει, σαφώς, είχε γίνει μια κουβέντα και ήθελα να το κάνω αλλά αποφάσισαν ως εκπομπή και ως κανάλι ότι η επιλογή του Χάρη ήταν καλύτερη για αυτούς.

Αυτά συμβαίνουν στις δουλειές! Καλή επιτυχία τους εύχομαι σε ότι κι αν κάνουν”.

“Το Πάμε Πακέτο είναι μια συγκλονιστική εκπομπή” ανέφερε, σε άλλο σημείο, ο γνωστός παρουσιαστής προσθέτοντας πως “ναι, θα ήθελα πολύ να το παρουσιάσω”.



Τέλος, σχετικά με το πάγωμα τον προσωπικών σχέσεων με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Θανάσης Πάτρας εκφράστηκε λιτά και με χαμόγελο. “Ρωτήστε τον Γρηγόρη…”

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου