Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (5/12)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ ♈

Στο πρώτο μισό της μέρας άσε τη φαντασία σου να σε οδηγήσει, καθώς μπορεί να σε πάει στις ασυνήθιστες επιθυμίες σου. Η ονειρική κατάσταση μπορεί να χρησιμεύσει ως μια ευχάριστη παράκαμψη από την καθημερινή ρουτίνα. Οι σημερινές ενέργειες υποστηρίζουν την απομάκρυνση των κακών συνηθειών και απογοητεύσεων του παρελθόντος. Η Σελήνη που περνά στο δικό σου ζώδιο αργότερα σε βοηθά στο να δώσεις μεγαλύτερη φροντίδα στον εαυτό σου. Στα εργασιακά μετρίασε όσο μπορείς τις υποχρεώσεις σου μιας και έχεις μια δυσκολία συγκέντρωσης. Μην κρατάς μυστικά και μην μπλέκεις σε καταστάσεις που μπορεί να σε εκθέσουν απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι με το παραμικρό και μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η διασκεδαστική, παιχνιδιάρικη και συμπονετική διάθεσή σου σήμερα σε κάνει να θέλεις να μοιραστείς απόψεις, να συμβουλέψεις και να προστατεύσεις αγαπημένα σου κυρίως πρόσωπα. Μέχρι το απόγευμα η Σελήνη συνεχίζει τη διαμετακόμιση της στον ηλιακό 11ο οίκο σου, ο οποίος θεωρείται ένα χαρούμενος και μάλλον ένας τυχερός σου τομέας. Μην κρατάς απόμακρη στάση απέναντι στον ερωτικό σου σύντροφο, μιας και έχει τη διάθεση να σε προσεγγίσει. Κοινωνικές και φιλικές συναναστροφές σε φέρνουν μπροστά σε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, για αυτό εσύ που είσαι μόνη μην τις αποφεύγεις.



ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Μπορείς σήμερα να επικεντρωθείς στην πραγματοποίηση μακροπρόθεσμων στόχων και βελτιώσεών σου. Σκέφτεσαι το μέλλον και τι μπορεί να σε ωφελήσει όχι μόνο σήμερα, αλλά και το επόμενο διάστημα. Κίνησε τα σχέδια σου στα εργασιακά με αργά και σταθερά βήματα. Οι υποσχέσεις που μπορεί να λάβεις πιθανά να μην μπορούν να πραγματοποιηθούν. Ρίξε λίγο τους τόνους και συγκράτησε το υπεροπτικό ύφος σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις κουραστεί να ασχολείσαι με ανούσια φλερτ και περιστασιακές γνωριμίες. Φαίνεται πλέον να ξέρεις τι θέλεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Είναι μια δυναμική μέρα η σημερινή για την επέκταση των επαφών και την ενίσχυση των δεσμών σου με ανθρώπους που περικλείουν την καθημερινότητά σου και όχι μόνο. Στόχος σου είναι να εντοπίσεις τις ευκαιρίες στα εργασιακά και να αφήσεις πίσω σου τα αρνητικά στοιχεία και τις αρνητικές εμπειρίες. Ανανέωσε τις αισθήσεις σου με μια αλλαγή σκηνικού, αν αυτό βέβαια είναι εφικτό. Το αίσθημα ανεξαρτησίας που σε διακατέχει μπορεί να σε απομακρύνει από τον ερωτικό σύντροφό σου και να δημιουργήσει προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, συναρπαστικές γνωριμίες ανεβάζουν τη διάθεσή σου και σε κάνουν να σταματάς να σκέφτεσαι το παρελθόν.


ΛΕΩΝ ♌
Ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα για αυτό που παρακινεί τους άλλους περισσότερο απ’ τον εαυτό σου σήμερα. Υπάρχει περισσότερη ζεστασιά ή ανησυχία για τις στενές σχέσεις σου. Ιδιαίτερα παραγωγική είσαι στα εργασιακά. Τόσο όσο λαμβάνεις τις φιλοφρονήσεις ανώτερων σου, αλλά νιώθεις και περήφανη για τις επιδόσεις και ιδέες σου. Μήπως γίνεσαι υπερβολικά κτητική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου; Εσύ που είσαι μόνη, η μυστηριώδης και πολλά υποσχόμενη ματιά σου δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Το πρώτο μισό της ημέρας είναι πιθανότερα πιο κοινωνικό από ότι συνήθως και παραδόξως κάνεις ένα μικρό διάλειμμα απ’ τις ηγετικές ικανότητες ή επιθυμίες σου. Η δημιουργία ενός παραθύρου στην εμπάθειά σου είναι μια χρήσιμη άσκηση, καθώς η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με το Χείρωνα στον τομέα της οικειότητάς σου. Σε συναισθηματικό επίπεδο τουλάχιστον κάνεις μια εξαιρετική πρόοδο, γι’ αυτό και μπορείς να απολαύσεις μια ζεστή και τρυφερή βραδιά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να σου υπόσχεται πολλά και πραγματοποιήσιμα. Οι πρόσφατες αποφάσεις και ενέργειές σου στα εργασιακά αποδεικνύονται σημαντικές.

ΖΥΓΟΣ ♎

Η ευθυγράμμιση της Σελήνης με το Χείρωνα σήμερα στον τομέα της συνεργασίας σου, μπορεί να σου προσφέρει ένα ωραίο μικρό παράθυρο σε αυτό που συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια, ώστε να μπορείς να δεις τι ακριβώς χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα εργασιακά. Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τα συναισθήματά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, όμως θα πρέπει να του το δείχνεις πιο συχνά με πράξεις και λόγια. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει και θέλεις να καλύψει τα κενά της μοναξιάς σου αρχίζει να εξωτερικεύεται περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ξεκινάς τη μέρα σου με μια έντονη επιθυμία να φροντίσεις τον εαυτό σου και να καλύψεις τις προσωπικές σου ανάγκες. Καθώς όμως περνούν οι ώρες με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, θέλεις να ασχοληθείς περισσότερο με τις λεπτομέρειες και να φροντίσεις τη διεκπεραίωση των εργασιακών εκκρεμοτήτων σου. Είσαι σε θέση να κατανοήσεις το χάος ή τη σύγχυση στη ζωή ανθρώπων που αγαπάς. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου χαρακτηρίζεται ιδανική, μιας και διατίθεται να σου κάνει όλα τα χατίρια. Εσύ που είσαι μόνη, καταφέρνεις όπως πάντα άλλωστε να γίνεσαι το επίκεντρο και να γοητεύεις τους πάντες.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Είναι μια φυσική στιγμή για την αγκυροβόληση και τη φωλιά σε ψυχολογικό επίπεδο, αν και μπορεί να υπάρχει κάποια υπερβολική προσκόλληση στο γνώριμο και σύνηθες. Καθώς οι ώρες προχωρούν οι αντιλήψεις σου επηρεάζονται λιγότερο από φόβους και ανασφάλειες. Μπορείς να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους αρκεί να κινηθείς μεθοδευμένα. Μια τάση απομόνωσης ή απομάκρυνσης από τον ερωτικό σύντροφό σου τον κάνει να ανησυχεί και να φοβάται να σε πλησιάσει. Εσύ που είσαι μόνη, οι συναισθηματισμοί σου που έρχονται σήμερα στην επιφάνεια ίσως σου δημιουργήσουν μια μελαγχολία και μια νοσταλγία του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ενώ η μέρα μπορεί να ξεκινήσει πολυάσχολα μπορείς να επωφεληθείς σημαντικά από το συντονισμό και την εύρεση κάποιου χρόνου για τον εαυτό σου. Η μετακίνηση της Σελήνης στο 4ο ηλιακό οίκο σου το μεσημέρι, υποδεικνύει την ανάγκη για περισσότερο συναισθηματικό χώρο και απελευθέρωση από τις πιέσεις. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να αξιοποιήσεις τη διαίσθησή σου και να επωφεληθείς από αυτήν στα εργασιακά. Επιδίωξε τις συζητήσεις γύρω από τα προβληματικά σημεία της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να γοητεύσεις και να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Μπορεί να υπάρχει σήμερα μια πραγματική επιθυμία από μέρους σου να διατηρήσεις τα πράγματα απλά, όμως οι άνθρωποι στη ζωή σου ή και η ίδια η ζωή να σε τραβούν σε δράματα. Είναι μια καλή στιγμή για να εξετάσεις τα σημεία ή τα πρόσωπα που είσαι ιδιαίτερα προσκολλημένη και να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά σε ευχαριστεί και σε συμφέρει. Παίρνεις νέες πληροφορίες στα εργασιακά που εξυπηρετούν τα μελλοντικά σχέδιά σου. Η κτητική σου διάθεση και συμπεριφορά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου δεν του αποδεικνύει τα έντονα συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι μόνη, τα παιχνίδια του φλερτ και του έρωτα σε έχουν κουράσει για αυτό και εστιάζεις περισσότερο το ενδιαφέρον σου σε ό,τι σε κάνει να νιώθεις ασφαλής και πλήρης.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου για ένα μέρος της ημέρας και έχεις έντονη την ανάγκη να συνδεθείς συναισθηματικά με τους ανθρώπους γύρω σου. Αργότερα που ευθυγραμμίζεται με το Χείρωνα, οι συναισθηματικές ανάγκες σου υποχωρούν κι έτσι λειτουργείς καλύτερα στα εργασιακά. Είναι επίσης ένας καλός χρόνος για την εξεύρεση λύσεων και απαντήσεων σε επιχειρηματικά ή οικονομικά θέματα και προβλήματα. Επικοινώνησε ερωτικά το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και όχι με καταπίεση. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες χρειάζονται προσοχή μιας και άλλα δείχνουν και άλλα είναι.

Λίτσα Πετρίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου