Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

“Όταν έχεις μεγαλώσει στα φώτα θέλεις να βλέπεις τον εαυτό σου ωραίο”

Μας εξέπληξε η γνωστή Ελληνίδα...

“Μεγαλώνω… Και αν έχεις συνηθίσει να είσαι στα φώτα και πάντα να βλέπεις τον εαυτό σου ωραίο θες όσο μεγαλώνεις να προσπαθείς να τον κρατήσεις όσο γίνεται σε καλύτερη κατάσταση” δήλωσε η γνωστή Ελληνίδα στην κάμερα του “Happy Day” και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο.

Ο λόγος για την Εύη Βατίδου, η οποία έδωσε το παρών σε βραδινή εκδήλωση. “Κανένας δεν μπορεί να παλέψει τον χρόνο. θα έρθει η ώρα που κάπως έτσι θα είναι τα πράγματα για όλους μας. Προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ για τον εαυτό μου για να διατηρηθώ. Μέχρι τώρα καλά τα καταφέρνω” πρόσθεσε.

Όσοαν αφορά τα αγαπημένα της παιδιά, η Εύη Βατίδου σημείωσε: “Τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει, σήμερα είναι 18 και 15 ετών. Ο γιος μου πάει για δικηγόρος και η μικρή θα δούμε. Θα προσπαθήσουμε”.

Τέλος, σχετικά με τηλεοπτικές προτάσεις, η Εύη Βατίδου με ειλικρίνεια παραδέχθηκε πως αυτό το διάστημα δεν έχει δεχθεί κάποια κρούση από τηλεοπτικό σταθμό.



“Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση, δεν ξέρω τι γίνεται με την τηλεόραση. Δεν το σκέφτομαι ιδιαίτερα” δήλωσε χαρακτηριστικά.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου