Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Ουπς! Οι φανς των Harry-Meghan παρατήρησαν κάτι πολύ περίεργο στο Instagram τους

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry κάνουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα με τον μικρό Archie Harrison, και είμαστε σίγουρες πως πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Βέβαια αυτά είναι και τα πρώτα Χριστούγεννα που περνούν μακριά από τη βασίλισσα Ελισάβετ και την royal family γενικότερα. 

Και αυτή είναι μία ακόμη πρωτιά για τους Sussexes, που δεν έχουν σπάσει και λίγες φορές το πρωτόκολλο.

Αυτή τη φορά όμως, σε αυτές εδώ τις γραμμές και σε αυτό το κείμενο δεν θα σταθούμε σε κάποια παρατυπία που έκαναν, όμως οι fans τους στο Instagram παρατήρησαν κάτι που εμείς είχαμε ξαναδεί όμως δεν είχαμε δώσει σημασία. Και αυτό που παρατήρησαν σχετίζεται με το Instagram account τους, το οποίο μετράει 8 μήνες ζωής και 9,9 εκατομμύρια ακόλουθους.

Όπως ίσως να έχεις παρατηρήσει κι εσύ, σε αντίθεση με άλλα Instagram accounts (δες το και στο δικό σου ακόμη) στων Sussexes δεν μπορείς να δεις τις φωτογραφίες στους οποίους τους έχουν κάνει tag άλλοι άνθρωποι ή accounts. Για την ακρίβεια αν πας στο συγκεκριμένο section στο account τους, θα δεις πως γράφει «No posts yet» (aka δεν έχει γίνει κάποιο post ακόμη). Και δεν είναι ξεκάθαρο αν στις αρχές μπορούσες να δεις φωτό στο συγκεκριμένο κομμάτι, πάντως τώρα, δεν υπάρχει καμία, ούτε για δείγμα.

Τι μπορεί να συμβαίνει όμως και δεν εμφανίζονται; Με ποιον τρόπο έχει συμβεί αυτό;







πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου