Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Συγκινεί ο Μιχαΐλοβιτς για τη «μάχη» με τη λευχαιμία: «Δεν είμαι ήρωας, είμαι απλά ένας άνδρας»

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς έδωσε για πρώτη φορά το παρών σε συνέντευξη Τύπου μετά τη γνωστοποίηση του προβλήματος υγείας και στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη λευχαιμία

Οπροπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος το καλοκαίρι του 2019 διαγνώστηκε με λευχαιμία, έδωσε την Παρασκευή (29/11) το παρών σε συνέντευξη Τύπου, για πρώτη φορά με την ανακοίνωση της διάγνωσης.

Ο Μιχαΐλοβιτς αναφέρθηκε σε πράγματα που έχουν συμβεί όλο αυτό το διάστημα, στο τρόπο αντιμετώπισης της ασθένειας, ενώ έκανε ειδική αναφορά στη γυναίκα του και συνολικά στους δικούς του ανθρώπους:

«Την τελευταία φορά που σας μίλησα ήταν όταν στις 13 Ιουνίου σας ανακοίνωσα την αρρώστια μου. Σε αυτούς τους τέσσερις τελευταίους μήνες γνώρισα απίστευτους ανθρώπους.

Έχω δυνατό χαρακτήρα, αν και κάποιες φορές είμαι δύσκολος σαν άνθρωπος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες για τα γράμματα που μου έστειλαν αλλά και για τη στήριξη. Ένιωσα προστατευμένος, ιδιαίτερα από τους φιλάθλους της Μπολόνια.

Είμαι ευγνώμων στην οικογένειά μου. Στον αδερφό μου, τη μητέρα μου, τα παιδιά μου. Φυσικά θα πρέπει να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου, μου έχει μεγαλύτερα “καρύδια” από μένα. Όλοι όσοι αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε αρρώστια πρέπει να αντιμετωπίζουν στα ίσια το πρόβλημα.

Πρέπει πάντα να έχεις θέληση για ζωή. Δεν βλέπω τον εαυτό μου σαν ήρωα. Είμαι απλά ένας άνδρας. Η αρρώστια εκτός από δύναμη και κουράγιο χρειάζεται και φροντίδα. Θέλει υπομονή για να την πολεμήσεις» σημείωσε μεταξύ άλλων ο 50χρονος Σέρβος τεχνικός.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου