Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019

Κάτω τα χέρια από το πoρνό


Έρευνα αναφέρει πως το πoρνογραφικό υλικό σκοτώνει τη στύση μας.

Δεν ξέρουμε για σένα, αλλά εμείς δυσκολευόμαστε να φανταστούμε την ζωή μας χωρίς το πoρνό. Ξεκάθαρα. Μπορεί να λέμε ένα σωρό πράγματα για το Internet και τις λειτουργίες του, αλλά αν ξυπνούσαμε ένα πρωί και ανακαλύπταμε πως δεν υπάρχουν ιστοσελίδες πoρνό, θα μας κόστιζε ιδιαίτερα. Και είναι κρίμα και άδικο να βγαίνουν έρευνες σαν τις παρακάτω που μας κόβουν τα φτερά. Και στην προκειμένη περίπτωση, όχι μόνο τα φτερά.

Εσύ την «εξαναγκάζεις» τη στuση σου;

Σύμφωνα λοιπόν με μία έρευνα που δημοσιεύθηκε στον Independent, φαίνεται πως οι ταινίες πoρνό είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί στη στύση μας. Ή, βασικά, γράψε λάθος. Είναι ό,τι χειρότερο για να επηρεάσει την φυσική λειτουργία της στuσης μας. Πιο συγκεκριμένα η σeξολόγος και ψυχοθεραπεύτρια Angela Gregory, αναφέρει ότι κάθε φορά που δίνουμε στον «καλύτερο μας φίλο» ένα χάδι στοργής, εξαναγκάζουμε τη στύση να δουλέψει.

Αυτό ενδέχεται στο μέλλον να επηρεάσει την φυσική λειτουργία της στύσης μας, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να χρειάζεσαι γερανό. Ζόρικα τα πράγματα. Η σeξολόγος ωστόσο, αναφέρει πως η στύση μπορεί να επανέλθει στα φυσιολογικά της με μία αποχή 90 ημερών από τον αυνανισμό.

Ρε πάτε καλά, ρε;

Αρχικά, ελπίζω πως συμφωνούμε όλοι ότι η αγνή, παραδοσιακή ευτυχία που προσφέρει η τσoντα, είναι μία πολυτέλεια την οποία δεν θέλει να αποχωριστεί κανείς. Ασχέτως αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν γυναίκες στη ζωή του. Τα online βίντεο πoρνό είναι μία μικρή ανταμοιβή μέσα στη βαρετή ρουτίνα της καθημερινότητας. Ειλικρινά, πιστεύουν όλοι αυτοί εκεί έξω ότι μας ενδιαφέρει αν θα μας σηκώνεται στα 60 μας;

Το πιο πιθανό, είναι πως δεν θα μας σηκώνεται ούτως ή άλλως οπότε δε βρίσκουμε τον λόγο να σταματήσουμε τα πoρνό. Εκτός αυτού, σε κάθε περίπτωση, το κακό έχει ήδη συμβεί και πραγματικά αναρωτιόμαστε αν υπάρχει έστω ΕΝΑΣ άντρας εκεί έξω, που να ενδιαφέρεται να κάνει αποχή από τον αυνανισμό για 90 ημέρες ώστε να…επανέλθει η στύση στα φυσιολογικά της. Τι 90 μέρες ρε; Εδώ δεν κάνουμε 40 μέρες νηστεία, θα κάνουμε 90 αποχή από το σeξ;

ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου