Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

The Voice Τελικός: “Σαγήνευσε” ξανά κοινό και coaches η Ειρήνη Τσοκούνογλου (βιντεο)

Πιο εντυπωσιακή από κάθε φορά η τραγουδίστρια!

Στη σκηνή του The Voice βρέθηκε, για μια ακόμα φορά, η Ειρήνη Τσοκούνογλου στον τελικό της Κυριακής.

 Η καλλονή ερμηνεύτρια από την ομάδα του Σάκη Ρουβά επέλεξε, μαζί με τον coach της, να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με την επιτυχία “Αγόρι μου”.

Τρέλανε την Παπαρίζου διαγωνιζόμενος στον τελικό του Voice – “Έχει ζεσταθεί το κορμί μου”

Με τον μοναδικό τρόπο ερμηνείας και την εντυπωσιακή της παρουσία, η φιναλίστ του τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ τα κατάφερε και με το παραπάνω!

Έφερε την Κρήτη στον τελικό του Voice ο Κωνσταντίνος Χειλάς με τραγούδι του Ξυλούρη

Μέσα από την live εμφάνιση της, η Ειρήνη Τσοκούνογλου προκάλεσε με ευκολία τα θερμά σχόλια των τεσσάρων coaches ενώ σίγουρα δεν άφησε ασυγκίνητο ξανά το τηλεοπτικό κοινό.



“Κορίτσι μου, κορίτσι μου! Το έλεγες εξαιρετικά το Αγόρι μου, αγόρι μου! Ήταν σαν το soundtrack ελληνικού James Bond που θα πρωταγωνιστεί ο Σάκης Ρουβάς έτσι όπως είναι και όμορφα καλοντυμένος σήμερα” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μουζουράκης αμέσως μετά την ερμηνεία της Ειρήνης Τσοκούνογλου.

“Με εσένα να τραγουδάς τόσο όμορφα και να ακούγεται αυτή η υπέροχη φωνή και, γιατί όχι, να μην φαίνεται και αυτό το υπέροχο κορίτσι, κορίτσι μου” πρόσθεσε ο καλλιτέχνης και coach του The Voice.

Ο Σάκης Ρουβάς, με τη σειρά του, σημείωσε προς την όμορφη διαγωνιζόμενη της ομάδας του: “Εμένα η Ειρήνη με έχει εντυπωσιάσει με την εργατικότητα της. Πόσο συνεπής και συγκεντρωμένη είναι όταν της δίνεται μια αποστολή. Όπως είπε και ο Πάνος Μουζουράκης, απόψε, γυρίζουμε το νέο James Bond”!

“Είναι μια ολοκληρωμένη τραγουδίστρια. Έχει πάρα πολύ έλεγχο στη φωνή της και το όργανο της. Μιας και είμαστε στο Voice είναι σημαντικό να τα λέμε αυτά. Για μένα ήταν και σήμερα εξαιρετική η εμφάνιση σου, Ειρήνη, μπράβο! Συγχαρητήρια! Δεν είναι τυχαίο που είσαι, εδώ, στον τελικό του Voice” πρόσθεσε ο Έλληνας σταρ.



Θα μπορούσε, αλήθεια, η Ειρήνη Τσοκούνογλου να κερδίσει το The Voice;

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου