Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Το “απλήρωτο τηλέφωνο” στο Voice και ο Πάνος Μουζουράκης ζητά επανακαταμέτρηση

"Δεν το πιστεύω εγώ. Θα ζητήσω ξανά να καταμετρηθούν οι ψήφοι"

Σε μια δύσκολη θέση βρέθηκε, στο live Cross Battle του The Voice, ο Πάνος Μουζουράκης στο επεισόδιο της Κυριακής. Ο λόγος; Η αποχώρηση της διαγωνιζόμενης από την ομάδα του, Ταμάρ Μπαρσαμιάν.

Η νεαρή τραγουδίστρια ανέβηκε και πάλι στη σκηνή του τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ ερμηνεύοντας το “Παράπονο / Η ξενιτιά” σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου με το οποίο και κατόρθωσε να συγκινήσει τους τέσσερις coaches.

Απέναντι της βρέθηκε η Άννα Καπόνε Πάπας από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η οποία και πήρε τελικά το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση!



Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της μονομαχίας από τον παρουσιαστή του The Voice, Γιώργο Λιανό, ο Πάνος Μουζουράκης δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του εκφράζοντας με χιούμορ τη διάθεση για… επανακαταμέτρηση των ψήφων που συγκέντρωσε η νεαρή παίκτρια της ομάδας του.

Γιώργος Λιανός: Όρθιος ο Πάνος Μουζουράκης! Έξαλλος, αλλά…

Πάνος Μουζουράκης: Όχι, όχι ρε φίλε. Να σου πω κάτι; Δεν μέτρησε ποτέ το μήνυμα που έστειλα εγώ.

“Έχεις πληρώσει το κινητό; Έχει έρθει και το νερό μέσα από το καμαρίνι σου” σημείωσε με χαμόγελο ο Γιώργος Λιανός προς τον coach του The Voice. “Γιώργο ήταν τόσο καλά και τα δύο κορίτσια και το λέει και το αποτέλεσμα” πρόσθεσε, με τη σειρά του, ο Σάκης Ρουβάς.

“Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Πάνο Μουζουράκη και όλη την παραγωγή. Ήταν μια εμπειρία φανταστική, δεν θα την άλλαζα ποτέ για καμία άλλη εμπειρία” σχολίασε η Ταμάρ Μπαρσαμιάν.


πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου