Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (20/12)

Πώς θα είναι η μέρα σου; 

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ ♈

Η μέρα είναι επικεντρωμένη στις σχέσεις σου και η Αφροδίτη κινείται σε ένα υποστηρικτικό, χαρούμενο μέρος του ηλιακού σου διαγράμματος όπου και θα παραμείνει έως και τις 13/1. Αυτό το διάστημα θα αναζητήσεις ανθρώπους και καταστάσεις που θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα και να εκφράζεσαι ελεύθερα.
Προσπάθησε να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου στα εργασιακά έτσι ώστε να μπορέσεις να επεξεργαστείς σωστά τα γεγονότα και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες. Αφιέρωσε τη βραδιά στο σύντροφό σου και μιας και ολοένα πλησιάζουν τα Χριστούγεννα πρόσθεσε μαγεία στην ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, δεν χρειάζεται να μελαγχολείς. Πάρε τα πάνω σου και βάλε πλώρη για νέα λιμάνια.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η Σελήνη διαπερνά τον 6ο οίκο σου όλη τη μέρα αυξάνοντας τις συναισθηματικές ευαισθησίες και φυσικά και τις ανισορροπίες σου. Αυτό όμως μπορεί να είναι πολύ καλό για να σε παρακινήσει να λύσεις τα προβλήματα και να εξομαλύνεις τις διαφορές. Η Αφροδίτη εισέρχεται στον τομέα των εργασιακών, της φήμης και της καριέρα σου όπου και θα παραμείνει έως και τις 13/1. Αυτός ο κύκλος φέρνει αυξημένες ευκαιρίες σε κοινωνικό επίπεδο που θα σε βοηθήσουν να κατευθύνεις τις όποιες φιλοδοξίες σου. Απόψε είσαι διατεθειμένη να γεφυρώσεις τις όποιες αποστάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να περάσεις καλά και χωρίς ένα μόνιμο σύντροφο δίπλα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον παιχνιδιάρικο 5ο ηλιακό οίκο σου και γίνεσαι ιδιαίτερα εκφραστική και στοργική. Ο αυθορμητισμός είναι το κλειδί, αν και μπορεί να υπάρχουν σημεία αβεβαιότητας που είναι λίγο απογοητευτικά. Η ανταλλαγή ιδεών και πεποιθήσεων στα εργασιακά θα σε βοηθήσει να βρεις τις κατευθύνσεις σου. Ευκαιρία μιας και όλα γύρω σου αρχίζουν να λάμπουν εξαιτίας των εορτών, να προσθέσεις και λάμψη στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητα και τους αμέτρητους φίλους σου και φρόντισε να περάσεις καλά τη βραδιά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η Σελήνη συνεχίζει τη διαμετακόμιση της στον τομέα του οικιακού και οικογενειακού σου περιβάλλοντος ενθαρρύνοντας, την αυτό-φροντίδα και τις άνετες ή ασφαλείς διαδρομές. Οι σημερινές ενέργειες είναι κάπως ασαφείς σε κάποια σημεία στα εργασιακά όμως ταυτόχρονα και φιλικές προς τις επιδιώξεις σου. Μην ενοχλείσαι από τη λίγο απόμακρη στάση του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ τη δημιούργησες και εσύ μπορείς να τη γεφυρώσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ανταποκρίσου στο έντονο φλερτ που επικρατεί γύρω σου και τόνωσε την αυτοπεποίθησή σου.

ΛΕΩΝ ♌

Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον τομέα της επικοινωνίας σου γι’ αυτό και έχεις μια ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα μπροστά σου. Σήμερα δώσε ένα διάλειμμα στον εαυτό σου και αποφόρτισε το πρόγραμμα των εργασιακών αλλά και το μυαλό σου απ’ τις πολλές σκέψεις. Έχεις ανάγκη να πλησιάσεις συνεργάτες και ανώτερους σου και είναι μια ευκαιρία να το κάνεις. Ενίσχυσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου επινοώντας πράγματα πρωτότυπα και ενδιαφέροντα. Εσύ που είσαι μόνη, επίτρεψε μου να πω πως θέλεις και είσαι μόνη. Αν θελήσεις κι αν κουνήσεις λίγο το δακτυλάκι σου θα συμβούν τα απίστευτα γύρω σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Μπορεί σήμερα να μη βρεις ή να μη νιώσεις την ασφάλεια και τη συνοχή που χρειάζεσαι όμως δέχεσαι και πολλά θετικά vibes, που δηλώνουν πως τα σχέδιά σου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Αν υπάρχει ένταση ή συγκρούσεις στον εργασιακό σου χώρο η Αφροδίτη από τη νέα της θέση βοηθά στο να πέσουν οι τόνοι. Μπορείς να απολαύσεις την ασφάλεια και τη συναισθηματική σιγουριά μέσα από τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες συναντήσεις και προτάσεις για τις επόμενες μέρες των εορτών μην τις αρνείσαι.

ΖΥΓΟΣ ♎

Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο και οι συναισθηματικές σου ανάγκες περνούν πάνω απ’ όλους κι από όλα. Μπορεί να αισθάνεσαι την ανάγκη για προσωπικό χρόνο και για την ικανοποίηση των αναγκών σου περισσότερο από ότι συνήθως. Η ηγέτιδά σου η Αφροδίτη μετακομίζει στο 5ο ηλιακό σου οίκο όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 13/1. Αυτό το διάστημα φρόντισε να διασκεδάσεις, να εκφράσεις και να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, να γοητεύσεις και να δώσεις περισσότερη έμφαση στα χόμπι σου. Προγραμμάτισε καλύτερα τις υποχρεώσεις των εργασιακών σου προκειμένου να μειώσεις το άγχος. Η βραδιά είναι ιδανική για διασκέδαση με τον ερωτικό σύντροφό σου και πόσω μάλλον για σένα που είσαι μόνη. Το φλερτ και το παιχνίδι του έρωτα είναι ατελείωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Σήμερα ίσως να προτιμήσεις να παραμείνεις για λίγο στο προσκήνιο και να διατηρήσεις χαμηλά τους τόνους και την ενέργειά σου. Παρατήρησε τα γεγονότα που συνέβησαν τις τελευταίες δυο βδομάδες στα εργασιακά και μη βιαστείς να δεσμευτείς ή να μπεις σε νέες περιπέτειες. Αφουγκράσου τις εσωτερικές ανάγκες σου, ξεκαθάρισε τα συναισθήματά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και διεκδίκησε προσωπικό χρόνο. Εσύ που είσαι μόνη, μη δείχνεις τόση εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ξεκινώντας σήμερα και φτάνοντας μέχρι και τις 13/1 η Αφροδίτη ευνοεί τον τομέα των επικοινωνιών σου. Σαν θεά της αγάπης και της αρμονίας η επιρροή της εδώ φέρνει ευχάριστη ενέργεια για την έκφραση του εαυτού σου, την ανταλλαγή ιδεών με τους άλλους, τη μάθηση και την κοινωνικότητά σου. Το συνεργασιακό κλίμα και οι φιλικές σχέσεις στα εργασιακά, διευκολύνουν όχι μόνο τη μέρα σου αλλά και τη μετέπειτα πορεία των εργασιακών σου. Η απαίτηση του ερωτικού σου συντρόφου για ενδιαφέρον και χρόνο φαίνεται να σε γοητεύει και να τροφοδοτεί τον εγωισμό σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες βοηθούν το μυαλό σου να αποσπαστεί από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η Αφροδίτη σήμερα το πρωί αφήνει το δικό σου ζώδιο και μεταφέρεται στον τομέα των πόρων σου μέχρι και τις 13/1. Είναι μια καλή στιγμή για να βρεις μεγαλύτερη ευχαρίστηση στον κόσμο των πέντε αισθήσεων, απολαμβάνοντας απλά χόμπι και διασκέδαση. Μια αύξηση των εσόδων σου με αυτήν την όψη είναι πολύ πιθανή να συμβεί, βέβαια μέσα από την προσωπική σου δουλειά και την αύξηση των υποχρεώσεών σου. Η βραδιά είναι ιδανική για να βρεθείτε με κοινούς φίλους με τον ερωτικό σύντροφό σου, να ανοίξετε το πιθανά κοινό σας σπίτι και να περάσετε όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, μια αναπόληση του παρελθόντος μπορεί να σου προκαλέσει ανησυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα του πνεύματός σου ενθαρρύνοντας σε για περιπετειώδεις δραστηριότητες, ή γνώση και μάθηση. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου σήμερα όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 13/1. Θα υποδεχθείς τη νέα χρονιά λοιπόν με τον καλύτερο τρόπο και θα σηματοδοτήσεις μια καινούρια αρχή. Οι αποφάσεις σχετικά με τα εργασιακά και τα χρήματα γίνονται πολύ πιο εύκολες. Η βραδιά είναι ιδανική για μια τόνωση της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην πιέζεσαι και μην πιέζεις καταστάσεις. Ό,τι είναι να έρθει θα έρθει από μόνο του.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ξεκινά μια εποχή η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 13/1, όπου η Αφροδίτη σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις μια συναισθηματική εκκαθάριση. Καιρός να βάλεις σε προτεραιότητα τις ιδιωτικές σου στιγμές και την προσωπική σου ικανοποίηση. Διατήρησε τις καλές σχέσεις με συναδέλφους και μοιράσου σκέψεις, ιδέες, εμπειρίες αλλά και υποχρεώσεις σου μαζί τους. Βρες ένα διαφορετικό τρόπο απόψε να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Κάνε του μια έκπληξη ή κάτι διαφορετικό απ’ ότι συνήθως. Εσύ που είσαι μόνη, απόψε η βραδιά είναι δική σου. Φρόντισε να την αξιοποιήσεις.

Λίτσα Πετρίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου