Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (4/12)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ ♈

Θα ήταν καλή ιδέα να αναγνωρίσεις σήμερα τις ανάγκες σου, να κάνεις αλλαγές, όμως πρώτα να αντιληφθείς τι μπορείς να κάνεις και τι όχι. Εκτίμησε τις ανάγκες σου αλλά ταυτόχρονα δώσε χρόνο και στον εαυτό σου. Πειραματισμός και εξερεύνηση είναι τα στοιχεία που σε χαρακτηρίζουν στα εργασιακά, όμως θα πρέπει να αποφύγεις σήμερα τις ριψοκίνδυνες ενέργειες. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται λίγο αλατοπίπερο που είναι στο χέρι σου να προσθέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, αρκετό ενδιαφέρον έχει η μέρα σου μιας και λαμβάνεις τηλέφωνα και ειδήσεις από άτομα που ασκούν επιρροή επάνω σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η «μετακόμιση» του φεγγαριού σήμερα αναδεικνύει την πιο κοινωνική σου πλευρά ή την ανάγκη σου για την αίσθηση ότι ανήκεις σε κάτι μεγαλύτερο και σημαντικότερο απ’ τον εαυτό σου. Υπάρχει ένα κομμάτι ενός επαναστάτη μέσα σου το οποίο θα πρέπει να συγκρατήσεις τουλάχιστον για σήμερα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βελτιώσεις και να πλησιάσεις συνεργάτες και ανώτερους σου διατηρώντας βέβαια την έπαρση και την αντίδραση. Απόφυγε περίπλοκες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και διατήρησε το καλό κλίμα στη σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να καλύψεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες μέσα από το φιλικό και οικογενειακό σου περίγυρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Διανύεις μια πιο υπεύθυνη, εστιασμένη στους στόχους σου εποχή κι έτσι μπορεί να είσαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με μια λειτουργική ιδέα, έργο ή μυστήριο για να λυθεί, καθώς η Σελήνη συνδέεται με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Το πόσο πολύτιμη είσαι στα εργασιακά να είσαι βέβαιη πως αναγνωρίζεται ανεξάρτητα με τον αν στο λένε ή στο δείχνουν. Απόφυγε τις περίπλοκες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου καλού κακού μιας και στα καλά καθούμενα μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και άσε να σε οδηγήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Οι σημερινές ενέργειες σε βάζουν σε μια ωραία διαδικασία να συνδεθείς με τους άλλους και να κάνεις κάτι διασκεδαστικό και δημιουργικό. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στο ζώδιο των Ιχθύων και τον τομέα της περιπέτειάς σου. Ο Ήλιος ενθαρρύνει αυτές τις μέρες μια πιο λεπτομερή και πρακτική εστίαση στα εργασιακά. Πρόσθεσε λίγο χρώμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην περιμένεις να βελτιωθεί το κλίμα από μόνο του. Εσύ που είσαι μόνη, θέλεις με κάθε τρόπο να βγεις απ’ τη συνηθισμένη ρουτίνα και πλήξη. Μην ξεφεύγεις όμως από τα όριά σου.

ΛΕΩΝ ♌

Νωρίς σήμερα η σύγκρουση της Σελήνης με τον Ήλιο μπορεί να σου προκαλέσει μια ανησυχία. Ωστόσο έστω και με μια μικρή δυσαρέσκεια μπορείς να καταλάβεις τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες σου. Εάν νιώσεις ότι δεν μπορείς να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου στα εργασιακά, να ξέρεις ότι ένοχος είναι η αναποφασιστικότητά σου. Άφησε τη βραδιά να κυλήσει όμορφα και ήρεμα με τον αγαπημένο σου και μην κολλάς σε μικρές και ασήμαντες λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις όπου κι αν βρεθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται σήμερα με τον Ποσειδώνα στον τομέα της συνεργασίας σου και φέρνει σε αρμονία τα συναισθήματα με τις ιδέες σου. Άφησε τα πράγματα να ρέουν με φυσικότητα και μην πιέζεις τις καταστάσεις στα εργασιακά. Κάποιες εξελίξεις θέλουν το χρόνο τους. Έχεις ανάγκη από ηρεμία κι αυτό μπορείς να το εξασφαλίσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πάρε λοιπόν πρωτοβουλία και οργάνωσε κάτι που θα βοηθήσει να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Εσύ που είσαι μόνη, ειδήσεις, προτάσεις και φλερτ είναι αρκετά για να σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση.

ΖΥΓΟΣ ♎

Είσαι σε μια πολύ καλή κατάσταση σήμερα για τη διαφοροποίηση, τη μάθηση και την αναζήτηση νέων πληροφοριών. Αισθάνεσαι την ανάγκη να μοιράζεσαι τις απόψεις σου και να αποκομίζεις νέες πληροφορίες και ιδέες. Οι επιδόσεις σου στα εργασιακά ανεβαίνουν και καταφέρνεις να ανταποκριθείς άμεσα στις αυξημένες υποχρεώσεις σου. Μην νομίζεις πως δεν θα εκτιμηθεί -θα το διαπιστώσεις το επόμενο διάστημα. Βρες τον τρόπο να ευχαριστήσεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Να είσαι βέβαιη πως ό,τι δίνεις αυτό εισπράττεις. Εσύ που είσαι μόνη, κινήσου και ανταποκρίσου με διακριτικότητα στο φλερτ που θα προκύψει μέσα από τον εργασιακό χώρο σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της χαράς και της διασκέδασης κι έτσι εύκολα μπορείς να συνδυάσεις τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου, αλλά παράλληλα να περάσεις και καλά κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σου. Η φιλόδοξη και ανταγωνιστική πλευρά του εαυτού σου έρχεται έντονα στην επιφάνεια. Πρόσεξε τις λεπτές ισορροπίες στα εργασιακά και μη δημιουργείς αντιπάθειες. Απόλαυσε το όμορφο κλίμα που επικρατεί στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Η βραδιά μυρίζει έρωτα, πάθος και αισθησιασμό. Εσύ που είσαι μόνη, φλερτάρεις έντονα αυτό το διάστημα χωρίς να ξεχνάς όμως πως ψάχνεις το ιδανικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε κρατά διαρκώς σε εγρήγορση, γεμάτη ενέργεια και σε ετοιμότητα. Ασχολήσου με το σπίτι και την οικογένεια και κυρίως μην αμελείς την ξεκούρασή σου. Το άγχος στα εργασιακά μπορεί να είναι άκρως παραγωγικό αν σε παρακινεί να δράσεις κι όχι να σου δημιουργεί διλήμματα. Η κυκλοθυμία σου μπερδεύει τον ερωτικό σύντροφό σου, μιας και τη μια στιγμή τον φροντίζεις και την επόμενη του γκρινιάζεις. Εσύ που είσαι μόνη, ένας παλιός ή ένας πλατωνικός έρωτας ξαναζωντανεύει. Στο χέρι σου είναι να πάρεις τις σωστές αποφάσεις ή να βάλεις τα σωστά όρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η μέρα σου φαίνεται να είναι γεμάτη με υποχρεώσεις, συναντήσεις και επαφές. Συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου και φρόντισε να διασκεδάσεις παράλληλα και να περάσεις όμορφα. Ίσως να χρειαστεί να καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια στα εργασιακά, μιας και έξτρα υποχρεώσεις δεν θα πρέπει να μείνουν σε εκκρεμότητα. Απόφυγε τις διαφωνίες απόψε με τον ερωτικό συντρόφό σου. Σεβάσου τις απόψεις και τις επιθυμίες του και μην προσπαθείς να του επιβάλλεις τις δικές σου. Εσύ που είσαι μόνη, αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση πρόσεξε τον τρόπο προσέγγισης. Μην υποτιμάς τον εαυτό και τον εγωισμό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Τα επίπεδα ενέργειάς σου σήμερα και κυρίως μέχρι το μεσημέρι έχουν έντονες διακυμάνσεις και μεταπτώσεις. Η ικανότητά σου όμως να κρίνεις αντικειμενικά τις καταστάσεις δεν μπορεί να μην αναγνωριστεί. Οι συγκυρίες στα εργασιακά σου επιτρέπουν την προώθηση των ιδεών και αλλαγών που έχεις πολύ καιρό τώρα στο μυαλό σου. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου, σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε διαφορετικά πράγματα από ότι συνήθως και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου επανέρχεται σταδιακά κι έτσι η γοητεία σου μαγεύει τους πάντες.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο βγάζοντάς σε από το καβούκι σου. Είσαι έτοιμη να συνδεθείς με τους άλλους, όμως θα πρέπει να μετριάσεις την ανυπομονησία σου. Είσαι τόσο αποτελεσματική και παραγωγική στα εργασιακά που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις ικανότητες και τα ταλέντα σου. Αν χρειαστεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις, εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Μη λειτουργείς εγωιστικά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, δίνοντας προτεραιότητα μόνο στα δικά σου θέλω. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το θαυμασμό των γύρω σου, όμως κράτα και μικρό καλάθι σε όλα αυτά που σου υπόσχονται.

Λίτσα Πετρίδη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου