Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Δες την Meghan Markle πιο ευτυχισμένη κι αδύνατη από ποτέ στον Καναδά αγκαλιά με τον γιο της Archie (βιντεο & φωτο )

Η Meghan Markle δείχνει πιο χαρούμενη από ποτέ μετά το Megxit

To Megxit έχει πια οριστικοποιηθεί και μόλις χτες, ο πρίγκιπας Harry αποχαιρέτησε μερικούς από τους πιο αγαπημένους του οργανισμούς στους οποίους υπήρξε κεφαλή εκπροσωπώντας την βρετανική βασιλική οικογένεια, σχεδόν από την ενηλικίωσή του και μετά.
Και μπορεί ο 35χρονος πρίγκιπας να εξήγησε πως με πόνο καρδιάς αφήνει τα βασιλικά του καθήκοντα για μια πιο ήρεμη ζωή στον Καναδά, η πίκρα και η στεναχώρια του δεν κρύβονται.



Την ίδια στιγμή και μετά από ημέρες κλεισμένη στο σπίτι αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων στο Vancouver Island του Καναδά, η Meghan βγήκε βόλτα, αγκαλιά με τον Archie και παρέα με τα σκυλάκια της.

Η πάλαι ποτέ ηθοποιός και μέχρι σήμερα δούκισσα του Sussex έδειχνε πιο χαρούμενη από ποτέ στην βόλτα της στο Horth Hill Regional Park λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι που νοίκιασε με τον πρίγκιπα και στο οποίο μένει από τον Νοέμβριο. Η 38χρονη είχε μπροστά της έναν μάρσιπο στον οποίο ακουμπούσε τρυφερά στην αγκαλιά της τον γιο της Archie ενώ και το λουκ της ήταν casual, προτιμώντας μποτάκια και ένα στενό κολάν.

Δες τις λεπτομέρειες παρακάτω







πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου