Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Η Έλντα Πανοπούλου αιφνιδιάζει με τα σχόλια για τον Μάρκο Σεφερλή (βιντεο)

"Οι επιλογές του κάθε καλλιτέχνη οφείλουν να συμβαδίζουν με την ωριμότητα του..."

Έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα είδαμε την Έλντα Πανοπούλου να μιλάει στην κάμερα του “Ευτυχείτε” και τον δημοσιογράφο Σωτήρη Καραμίντζα. Αφορμή οι εμφανίσεις σε μουσική σκηνή πλάι στην Δέσποινα Ολυμπίου και τον Χρίστο Αντωνιάδη.

“Ο κόσμος εύκολα πάντα μας δίνει την αγάπη του. Βέβαια, είναι πολύ εύκολο και να μας διώξει από την καρδιά του” σημείωσε χαρακτηριστικά η Έλντα Πανοπούλου. “Πρέπει να είμαστε πάντα στη διάθεση του κοινού. Είτε πηγαίνουμε να ψωνίσουμε, είτε στο σούπερ μάρκετ είτε πηγαίνουμε να πιούμε έναν καφέ με τους φίλους μας. Να μη σε κουράζει το κοινό” πρόσθεσε.

“Δεν συμφωνώ με την άποψη να μην μας μιλάει ή να μη μας πιάνει το κοινό. Εμείς περιμένουμε να ζήσουμε από την προσέλευση του κοινού. Αν αυτό δεν το συνειδητοποιήσουμε και δεν καταλάβουμε πόσα τους οφείλουμε, τότε η ανταπόδοση δεν θα μας έρθει” συμπλήρωσε με ειλικρίνεια η Έλντα Πανοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός δε δίστασε, μάλιστα, να πάρει θέση για τον Μάρκο Σεφερλή και κυρίως να ρίξει με νόημα τα “πυρά” της προς όσους εύκολα τον κατακρίνουν! “Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος. Να μην κρυβόμαστε. Δεν είναι εύκολο να βγαίνεις και να κάνεις τον κόσμο να γελάει”.

“Όλοι αυτοί που τον κατακρίνουν, ας βγουν πάνω στη σκηνή και να κρατήσουν εκείνοι το κοινό” τόνισε η Έλντα Πανοπούλου. Οι επιλογές του κάθε καλλιτέχνη οφείλουν να συμβαδίζουν με την ωριμότητα του. Δεν έχουμε το δικαίωμα να του αρνούμαστε το δικαίωμα να δοκιμάσει σε άλλο χώρο, υπό άλλες συνθήκες, με άλλα έργα και άλλο ρεπερτόριο”.

Τέλος, η ηθοποιός μίλησε ακόμα για την Ρούλα Κορομηλά της οποίας συζητήθηκε ιδιαίτερα η πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη.



“Η Ρούλα έχει γράψει μια σελίδα, μια ιστορία με κεφαλαία γράμματα. Την συμπαθούμε, δεν τη συμπαθούμε, μας αρέσει, δεν μας αρέσει, η ιστορία δεν αλλάζει”!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου