Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Η Εύη Βατίδου γυρίζει το κεφάλι της όταν βλέπει τη Φαίη Σκορδά (βιντεο)

"Θες να το πω; Την Φαίη Σκορδά. Πάμε παρακάτω"!

“Ποια κοσμική κυρία μπορεί να έχεις δει και να έχεις γυρίσει το κεφάλι;”, ρώτησαν οι δημοσιογράφοι την Εύη Βατίδου κι εκείνη απάντησε: “Θες να το πω; Την Φαίη Σκορδά. Πάμε παρακάτω”!

Ακολούθησαν μερικά αμήχανα δευτερόλεπτα με τη δημοσιογράφο του ΑΝΤ1. “Φεύγει αυτό το κανάλι, πάμε στα άλλα!”, είπε γελώντας η Εύη Βατίδου.

Στην ίδια εκδήλωση ήταν και η Φαίη Σκορδά, η οποία ωστόσο αντιμετώπισε άλλου είδους προβλήματα…



Ήταν στις 11 Φεβρουαρίου 2019, όταν μετά από την προβολή σχολίων που είχε κάνει ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του για την Εύη Βατίδου και την απάντηση του γνωστού μοντέλου στον παρουσιαστή, εκείνη παρενέβη τηλεφωνικά στο Πρωινό κάνοντας ένα πρωτοφανές ξέσπασμα στον αέρα.

«Παιδιά μη λέτε βλακείες! Μη λέτε χαζομάρες! Τα μηνύματα που είναι στο instagram δεν αναφέρονται στον κύριο Μουτσινά. Το είπα στον κύριο Καβατζίκη που με πήρε πριν από λίγο… Το θέμα είναι ένα, είναι το εξής ότι ο κύριος Μουτσινάς από το πουθενά, που δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο, βγήκε να πει αυτά που είπε, που για εμένα δεν με πειράζει, γιατί κι εσείς στο παρελθόν έχετε πει πολύ άσχημα πράγματα για εμένα και σας έχω απαντήσει πάλι μέσα στο instagram, αυτό είναι μια συνήθεια που κάνετε γενικώς. Απαντάω στον Μουτσινά και τον έχω ταγκάρει, δεν χρειάζεται να το συνεχίζουμε αυτό το πράγμα και να δημιουργείτε εντυπώσεις…

Εφόσον το δέχεσαι, πάρε το θέμα και παρουσίασε το σωστά. Αναφέρομαι σε μια εκπομπή η οποία έχει συμπεριφερθεί σε εμένα στο παρελθόν το καλοκαίρι, όταν η Φαίη ήταν στο νοσοκομείο και ήταν άρρωστη εκτελεστικά απέναντι μου. Έχω πάρει τη νομική υπηρεσία του ΑΝΤ1, δεν μου έχετε δώσει καμία σημασία. Κάνετε εκπομπές στις οποίες στέκεστε πάνω στη δική μου προσωπική ζωή και αυτή τη στιγμή θέλετε να πείτε τι; Δεν θα απαντήσω όταν μιλάνε για το παιδί μου; Θα αφήσω το παιδί μου να του κάνουν bullying;

Δεν μπορείτε σαν δημοσιογράφοι, όταν έρχεται μια κάμερα και με ρωτά κάτι ή με παίρνετε τηλέφωνο και μου ζητάτε την άποψη μου, γιατί εσείς τη ζητάτε την άποψη μου και την επόμενη μέρα το πρωί παίρνετε μεμονωμένα και κόβετε το λόγο μου, δεν το έχει κάνει μόνο ο Μουτσινάς, το έχεις κάνει και εσύ! Μην μου πεις ότι δεν το έχεις κάνει γιατί θα ανεβάσουμε και θα βγάλουμε τα περσινά του καλοκαιριού. Η Φαίη ξέρει, παιδιά μην κάνετε τις πάπιες!

Συγγνώμη ρε συ Φαίη, δεν βλέπεις το instagram; Δεν έχεις instagram; Το παίζεις χαζούλα;».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου