Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020

Mε κρανιοεγκεφαλική κάκωση στο νοσοκομείο ο Σχίζας!

Ο αθλητής του ΠΑΟΚ που χτύπησε στο κεφάλι στον αγώνα με την Ντιζόν, θα παραμείνει στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις

Οι φόβοι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Σταύρου Σχίζα επιβεβαιώθηκαν, καθώς η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Ο Σχίζας τραυματίστηκε στην τρίτη περίοδο του αγώνα με την Ντιζόν, όταν βούτηξε για να πιάσει την μπάλα και χτύπησε στο κεφάλι από το γόνατο αντιπάλου του. Έπεσε στο παρκέ, καθώς γύρισε η γλώσσα του και για δύο λεπτά δεν αντιδρούσε, μέχρι που τελικά συνήλθε μέσα σε ανακούφιση όλων στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο Σταύρος Σχίζας υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Υποβλήθηκε ήδη σε αξονική τομογραφία και θα παραμείνει στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί επακριβώς η σοβαρότητα της κατάστασης του.

Μαζί με τον Σταύρο είναι από την πρώτη στιγμή ο γιατρός του ΠΑΟΚ Ιωσήφ Γαβριηλίδης και δίπλα του όλη η ομάδα μας. Οι σκέψεις μας είναι μαζί του και προσευχόμαστε όλα να πάνε καλά!

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου