Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Ο Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει πως “ήταν η τρίτη επιλογή για το Καφέ η Ρένια Λουιζίδου”

"Πέντε χρόνια πριν σκέφτηκα να γυρίσω και τότε ανακάλυψα ότι κανείς δεν με περίμενε με ανοιχτές αγκάλες..."

Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Φωλιά των Κου Κου και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο.

Ο δημιουργός του “Καφέ της Χαράς” μίλησε για την επιτυχημένη επιστροφή του σίριαλ του ΑΝΤ1, την επιλογή της Ρένιας Λουιζίδου αλλά τον έρωτα!

“Μετά το τέλος του Καφέ της Χαράς, τα πρώτα πέντε χρόνια δεν ήθελα καν να ακούσω για τηλεόραση. Ήθελα να γράφω συνεχώς και να παίζω διαφορετικά είδη θεάτρου” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας. “Πέντε χρόνια πριν σκέφτηκα να γυρίσω και τότε ανακάλυψα ότι κανείς δεν με περίμενε με ανοιχτές αγκάλες διότι περνάει ο χρόνος. Πολύ εύκολα ξεχνιούνται οι πολύ μεγάλες επιτυχίες και τα εξώφυλλα τύπου, mister 50% και Μίδας της τηλεόρασης” συμπλήρωσε.

Όταν ο δημοσιογράφος του STAR αναφέρθηκε στην επιλογή της Ρένιας Λουιζίδου για τον ρόλο της Χαράς, ο Χάρης Ρώμας πρόδωσε πως “δεν θυμάμαι ποια ήταν η πρώτη επιλογή. Η Χατζησοφιά θα τα πει καλύτερα. Θυμάμαι ότι ήταν η τρίτη επιλογή η Ρένια. Όπως και στο Κωνσταντίνου και Ελένης, πρώτα ήταν η Δήμητρα Παπαδοπούλου στο μυαλό μας και αμέσως μετά η Ελένη Ράντου”.

Ποιο είναι, όμως, το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει από έρωτα ο Χάρης Ρώμας; “Το πιο τρελό είναι ότι συνεχίζω να είμαι ερωτευμένος μετά από 9 χρόνια σχέσης. Υπάρχει η αίσθηση του έρωτα, απλά έχω μια κόπωση και δεν μπορώ να αποδώσω όσο πρέπει” πρόδωσε ο αγαπημένος δημιουργός.

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε, μάλιστα, τον λόγο για τον οποίο δεν είδαμε ποτέ στις οθόνες μας μια νέα του σειρά. “Η Βαβέλ ήταν να γίνει πριν μερικά χρόνια και μπορώ να πω πως άδικα δεν έγινε. Ήταν πολύ ωραία ιδέα και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα έκανε τον μικρό γιο”.



“Θεωρήθηκε τότε πως αυτό το προϊόν μπορούσε να περιμένει για να περάσει κάποιο άλλο προϊόν ενός γνωστού συναδέλφου και συνομίληκου μου, το οποίο όμως πάτωσε και κόπηκε πολύ γρήγορα” κατέληξε ο δημιουργός των επιτυχιών.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου