Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Ο Κλέων Γρηγοριάδης στηρίζει Γεωργούλη μιλώντας για τα “ψίχουλα του YFSF” (βιντεο)

"Υπάρχει το άγχος να μην ξεχαστεί από το κοινό..."

Ο Κλέων Γρηγοριάδης βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Αξύριστα Πηγούνια” στο θέατρο Από Μηχανής και η κάμερα του Happy Day ήταν εκεί.

Ο ηθοποιός και βουλευτής του Μέρα 25 σχολίασε, μεταξύ άλλων, την απόφαση του Αλέξη Γεωργούλη να βρεθεί εκ νέου στην κριτική επιτροπή του “Your Face Sounds Familiar”.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, αυτή τη σεζόν, ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι και πάλι ένας εκ των τεσσάρων κριτών στο σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1!

“Ο κύριος Γεωργούλης, όπως εγώ και οποιοσδήποτε βουλευτής των 300 ή των υπολοίπων που είναι στο ευρωκοινοβούλιο, δικαιούται να κάνει μια εργασία. Είναι φως φανάρι και μόνο αφελής θα πίστευε ότι το κάνει για τα χρήματα” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κλέων Γρηγοριάδης.

“Είναι αστείος ο συσχετισμός δεδομένου ότι είναι προφανές πως κάποιος το κάνει κυρίως από καλλιτεχνικό άγχος. Να μη μείνει άπραγος καλλιτεχνικά και να μην αποκοπεί από τα πράγματα. Υπάρχει το άγχος να μην ξεχαστεί από το κοινό” πρόσθεσε, επίσης, ο ηθοποιός και βουλευτής με το κίνημα του Γιάνη Βαρουφάκη, Μέρα 25.

Σχετικά με την αμοιβή ενός ευρωβουλευτή και την αντίστοιχη ενός κριτή σε τάλεντ σόου, ο Κλέων Γρηγοριάδης σχολίασε με χαμόγελο πως “η αμοιβή ενός ευρωβουλευτή είναι πολύ μεγάλη για να ασχολείται με τα ψίχουλα που θα εισπράξει από το Your Face Sounds Familiar”.



Αξίζει να σημειωθεί πως από την εκλογή του και έπειτα, σαν βουλευτής, ο Κλέων Γρηγοριάδης επέλεξε να μην βρίσκεται στην θεατρική παράσταση την οποία και παρακολούθησε προκειμένου να ρίξει εξ ολοκλήρου το βάρος του στο νέο του ρόλο εντός του κοινοβουλίου.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου