Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Ο Νίκος Φλωρινιώτης τραγουδάει Λευτέρη Πανταζή και ο Γιάννης Φλωρινιώτης… (βιντεο)

"Δεν έχω έρθει καθόλου σε επαφή με τον Λευτέρη Πανταζή και δεν τον γνωρίζω προσωπικά".

Ο Νίκος Φλωρινιώτης τραγουδάει Μαγικά Χαλιά, ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε τις αντιρρήσεις του και ο Λευτέρης Πανταζής το έμαθε μπροστά στην κάμερα. Στο Happy Day ξετυλίχθηκε ολόκληρο το κουβάρι…

Αρχικά, ο Νίκος Φλωρινιώτης εξήγησε στον Μιχάλη Πλεμμένο: “Πάει πάρα πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Κάναμε ένα πολύ ωραίο βίντεο κλιπ. Προφανώς υπάρχει η κόντρα του πατέρα μου με τον Λευτέρη Πανταζή. Εγώ συνεργάζομαι με τον Δήμο Μυλωνά, ο οποίος έχει γράψει αυτό το τραγούδι, επέμενε να το πω και μου άρεσε αυτή η ιδέα. Ο πατέρας μου ήταν στην αρχή λίγο αντίθετος, αλλά δεν επεμβαίνει στη δουλειά μου. Δεν έχω έρθει καθόλου σε επαφή με τον Λευτέρη Πανταζή και δεν τον γνωρίζω προσωπικά.

Εμένα δεν μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το ντύσιμο, ούτε να με ταυτίζουν. Εγώ δεν είμαι ο πατέρας μου, είμαι ο Νίκος Φλωρινιώτης, έχω τη δική μου πορεία, κάνω ένα άλλο είδος τραγουδιού. Ο πατέρας μου, η αδερφή μου και το Γωγουλίνι το υποστηρίζουν και τους αρέσει πολύ, ψοφάνε γι’ αυτά. Δως τους στρας και είναι μέσα”.

Πώς σχολιάζει ο Γιάννης Φλωρινιώτης τα παραπάνω; “Είναι δικαίωμά του να ντύνεται έτσι. Ο συνθέτης του πρότεινε αυτό το τραγούδι”.

Ο Λευτέρης Πανταζής, από την άλλη, δεν είχε ιδέα: “Δεν το ήξερα, πότε βγήκε αυτό; Σε δεύτερη εκτέλεση έχω πει κι εγώ και του Ρουβά και της Ζουγανέλη και του Νταλάρα και του Καζαντζίδη… Καλό είναι τα παιδιά να προσπαθούν, του εύχομαι καλή επιτυχία, γιατί είναι καλό παιδί αυτό”.



“Ο Γιάννης Φλωρινιώτης επαγγελματίας είναι, χώρος υπάρχει για όλους. Ο κόσμος κατατάσσει τον καθένα εκεί που πρέπει” σχολίασε ο Λευτέρης Πανταζής.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου