Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς ομολογεί πως “τα χέρια μας έτρεμαν” στις Άγριες Μέλισσες

"Δεν είναι καθόλου εύκολα τα γυρίσματα. Ειδικά, τώρα, τον χειμώνα..."

Στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου μίλησε ο Θανάσης Κουρλαμπάς με αφορμή την επιτυχία που σημειώνουν οι “Άγριες Μέλισσες”.

Ο πρωταγωνιστής του δημοφιλούς σίριαλ μίλησε, μέσα σε όλα, για την αδυναμία που έχει να μαγνητίζει τους… κακούς ρόλους αλλά και την προηγούμενη συνάντηση με ορισμένους από τους ηθοποιούς του ΑΝΤ1.

“Με κυνηγάει μια κατάρα να έλκω τους αντιπαθητικούς χαρακτήρες” σημείωσε με χαμόγελο ο Θανάσης Κουρλαμπάς προσθέτοντας πως “περνάω πολύ καλά με τον Κλεομένη Ψαθά. Αυτό που ζω με τις Άγριες Μέλισσες δεν το έχω ξαναζήσει”.

“Δεν είναι καθόλου εύκολα τα γυρίσματα. Ειδικά, τώρα, τον χειμώνα είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Συγκεκριμένα, Παραμονή Χριστουγέννων στις 8 το πρωί, έκανα μια σκηνή με τον Γιώργο Γεροντιδάκη σε ένα χωράφι. Κάτω το γρασίδι είχε πάχνη, τα χέρια μας σχεδόν έτρεμαν” πρόσθεσε ο ηθοποιός..

Όσον αφορά το πιο απαιτητικό, μέχρι σήμερα, γύρισμα στις “Άγριες Μέλισσες”, ο Θανάσης Κουρλαμπάς πρόδωσε: “Είχαμε μια σκηνή με τον Μελέτη, στην οποία με πλησιάζει απειλητικά ο Γιώργος Γεροντιδάκης με σταυρωμένα πίσω τα χέρια του. Είμαστε ακριβώς πίσω από ένα υπέροχο άλογο, το οποίο έχει σκύψει και γλύφει τα χέρια του. Προσπάθησε να κρατηθεί αλλά δεν τα κατάφερε”!

Με ποιους όμως συμπρωταγωνιστές του έχει, αλήθεια, δουλέψει ξανά στο παρελθόν; “Με τον Λεωνίδα Κακούρη έχουμε δουλέψει κάποιες φορές μαζί στη μεταγλώττιση” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κουρλαμπάς για τον συνεργάτη του στις “Άγριες Μέλισσες”. “Με την Κατερίνα Διδασκάλου είχα την χαρά να έχουμε σκηνές στο πρώτο δικό μου σίριαλ, την “Οργή των Θεών”.

“Ο άνθρωπος που θέλει να πάει στο θέατρο, θα πάει στο θέατρο. Τώρα ειδικά που έχει τη δυνατότητα να δει κάποιο επεισόδιο στο Youtube. Εισπράττοντας, όμως, την αγάπη και την αποδοχή του σίριαλ από τον κόσμο. Έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι πάρα πολύ μένουν το βράδυ στις οθόνες και το σαλόνι τους. Δεν θα ‘θελα να ισχύει ως άνθρωπος του θεάτρου” συμπλήρωσε ο ηθοποιός.



Τέλος, ο Θανάσης Κουρλαμπάς περιέγραψε ένα ιδιαίτερο περιστατικό που του είχε συμβεί όσο συμμετείχε σε παλαιότερο σίριαλ του Mega. “Όταν έπαιζα τον κακό στη Μαρία την Άσχημη είχα αρκετές αντιδράσεις από τον κόσμο. Θυμάμαι ένα περιστατικό όπου ήμουν στην Εθνική Οδό, με σταμάτησε για έλεγχο η Τροχαία, με βρήκε μια χαρά και μου είπαν πως κανονικά θα έπρεπε να σας κόψω κλήση για όσα κάνω στη Μαρία”!

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου