Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Θλίψη στην Κέρκυρα: Πέθανε ο 28χρονος τερματοφύλακας Ανδρέας Βάρελης

Συγκλονισμένοι οι άνθρωποί του

Ο τερματοφύλακας από την Κέρκυρα, Ανδρέας Βάρελης, πέθανε σε ηλικία 28 ετών δίνοντας τα τελευταία χρόνια μάχη με τον καρκίνο.

Ο 28χρονος, σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ ήταν από τους ταλαντούχους τερματοφύλακες του τοπικού ποδοσφαίρου ξεκινώντας από τις Ακαδημίες του ΑΟ Κέρκυρα, με μεγάλη θητεία στον Όλυμπο, την ΑΕ Λευκίμμης και τον Κρόνο Αργυράδων.

Ο Πρόεδρος,το Δ.Σ και ο λαός της Λευκίμμης με ανακοίνωση τους αναφέρουν: «Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους ενός δικού μας παιδιού,του Ανδρέα Βάρελη. Μια μέρα μαύρη για εμάς, για ένα παιδί δικό μας που τίμησε την φανέλα του σωματείου μας.

Αυτές τις στιγμές δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε τον πόνο που έχουμε μέσα μας όλοι εδώ στον Νότο. Ανδρέα θα είσαι για πάντα μες στις ψυχές μας και στο μυαλό μας... Θα είσαι πάντα κοντά μας έτσι όπως εμείς σε θυμόμαστε.... Με το χαμόγελό σου και την καλοσύνη που είχες μέσα σου...

Καλό ταξίδι βουνό... Καλό παράδεισο... Αθάνατος για εμάς».

Όπως αναφέρει το corfutvnews.gr ο Ανδρέας Βάρελης άφησε το μεσημέρι την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», όπου νοσηλεύονταν χτυπημένος από την επάρατη νόσο. Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 στις 3μ.μ. στο Α΄Νεκροταφείο της Γαρίτσας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου