Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (16/1)


Πώς θα είναι η μέρα σου;

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ ♈

Είναι μια ισχυρή στιγμή να αναγνωρίσεις τη δύναμη των σχέσεών σου ή να συνδεθείς με άλλους, οι οποίοι θα σου δώσουν μια διαφορετική προοπτική στη ζωή σου. Είναι επίσης μια υπέροχη περίοδος για να αισθανθείς περισσότερη δύναμη μέσω των συνδέσεών σου με τους άλλους, κυρίως στα εργασιακά.
Ο Ερμής εισέρχεται στον κοινωνικό σου τομέα όπου και θα παραμείνει έως τις 3/2, παρουσιάζοντας έναν καλό χρόνο για να τις ιδέες και τις εμπειρίες σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να αποκτήσει μια άλλη πνοή ρομαντισμού, ασφάλειας και ερωτισμού. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να διεκδικήσεις δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να το κατακτήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η Σελήνη σήμερα φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν στην εργασία και την υγεία σου, καθώς και ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάσει τον τομέα της φήμης και της καριέρας σου μέχρι και τις 3/2. Αυτό το διάστημα θα επικοινωνείς με μεγαλύτερη σαφήνεια και θα θέσεις σε εφαρμογή μακροπρόθεσμες στρατηγικές που θα σου εξασφαλίσουν την επιτυχία. Ανανέωσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και πάρε πρωτοβουλίες. Αιφνιδίασέ τον με τον ερωτισμό και το πάθος που σε διακατέχει. Εσύ που είσαι μόνη, κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί όμως πρώτα θα πρέπει να πιστέψεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου περνά στο ζώδιο του Υδροχόου όπου και θα παραμείνεις έως τις 3/2. Αυτήν την περίοδο μπορείς να διευρύνεις τις γνώσεις σου και τους στόχους σου και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε οι αλλαγές που θα θέσεις σε εφαρμογή να αποδώσουν τα καλύτερα. Η αισιοδοξία σου επανέρχεται κι αυτό θα βοηθήσει και θα ευνοήσει τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου την πλανητική εύνοια και κινήσου δυναμικά προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Έχεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη βελτίωση της οικογένειας και της ζωής σου στο σπίτι κι αυτό θα διαρκέσει για πολλούς μήνες. Με τη Σελήνη στον 4ο ηλιακό σου οίκο όλη τη μέρα μπορείς να βρεις τους τρόπους που θα διευκολύνουν την προσωπική σου ζωή. Τώρα που Ερμής περνά στο ζώδιο του Υδροχόου, μπορείς να διαπραγματευτείς καλύτερους όρους σε οικονομικά θέματα που πιθανά μέχρι χθες σου δημιουργούσαν πονοκέφαλο και θα νιώσεις ότι απαλλάσσεσαι από το βάρος τους. Απόψε κάνε ερωτική εξομολόγηση στο σύντροφό σου και κάνε τον να νιώσει ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη και επιδιώκεις μια επανασύνδεση κάνε μια προσέγγιση χωρίς όμως να ισοπεδώσεις τον εγωισμό σου.

ΛΕΩΝ ♌

Η αίσθηση αυτοπεποίθησής σου ανεβαίνει καθώς και η επιθυμία σου να συνεισφέρεις κάτι πολύτιμο ή να εξειδικευτείς και να μάθεις ένα θέμα πιο βαθιά, καθώς λαμβάνεις τα κατάλληλα κίνητρα. Οι επικοινωνίες σου ενισχύονται κυρίως με τους ανθρώπους που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Νέες προτάσεις συνεργασιών έρχονται στο προσκήνιο με τον Ερμή να περνά στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Υδροχόου. Η βραδιά μυρίζει άρωμα πάθους και αισθησιασμού στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και αφέσου στο παιχνίδι του έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Αυτή η περίοδος είναι ισχυρή και κατάλληλη για να λύσεις οικονομικές και επαγγελματικές σου εκκρεμότητες και το συναίσθημα πάνω από τις πρακτικές υποθέσεις συμβάλει σε μια ισχυρότερη αίσθηση ισορροπίας και προσωπικής εξουσίας. Ο Ερμής από τη νέα του θέση κινείται στον τομέα της εργασίας και σε βοηθά στο να βρεις νέους τρόπους προώθησης των στόχων σου. Έρχονται στιγμές που νιώθεις ανασφάλεια στη συναισθηματική σου ζωή και σε κάνουν κυκλοθυμική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αναπόληση του παρελθόντος δεν σε αφήνει να δεις με καθαρότητα και να κρίνεις νέες γνωριμίες με αντικειμενικότητα.

ΖΥΓΟΣ ♎

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, η ανάγκη της ανεξαρτησίας σου έρχεται πιο έντονα στο προσκήνιο. Ο Ερμής εισέρχεται στον τομέα της δημιουργικότητάς σου κι έτσι νιώθεις απόλυτα φυσικό να εκφράσεις τις ιδέες σου στα εργασιακά και να κερδίσεις την εύνοια ανώτερων σου. Η επικοινωνιακή σου δυνατότητα βελτιώνει το κλίμα της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αρχίζεις να απολαμβάνεις επικίνδυνα τη μοναξιά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Σήμερα μπορείς να είσαι ιδιαίτερα παραγωγική σε δραστηριότητες πίσω από τη σκηνή ή να εξασφαλίσεις χρόνο για τον εαυτό σου. Ο Ερμής κινείται σήμερα στον ηλιακό 4ο οίκο σου και κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου θα ψάχνεις περισσότερη ασφάλεια στην επιδίωξη των στόχων σου. Οι οικογενειακές σχέσεις σου βελτιώνονται καθώς η επικοινωνία σου ευνοείται. Άφησε πίσω τα δυσάρεστα και εστίασε στον τρόπο που θα μπορέσεις να βελτιώσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ, τη διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ο Ερμής σήμερα ολοκληρώνει την περιοδεία του στον τομέα των πόρων σου και περνά στον τομέα της επικοινωνίας σου. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, δηλαδή της παραμονής του στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι και τις 3/2, βρίσκεσαι σε μια διαρκή εγρήγορση. Νέες προτάσεις, συμφωνίες και ευκαιρίες στα εργασιακά αξιοποίησέ τες ανάλογα και δυναμικά. Καιρός να νιώσεις ασφαλής στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και να σταματήσεις να σκέφτεσαι απαισιόδοξα και καχύποπτα. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου να δεχτείς προτάσεις και υποσχέσεις από τα άτομα του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Νιώθεις περήφανη για τις ικανότητές σου να χειρίζεσαι τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου αυτές τις μέρες κι αυτό είναι πολύ πιο έντονο σήμερα, που η Σελήνη βρίσκεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος. Ο Ερμής που μετακινείται στο ζώδιο του Υδροχόου ευνοεί νέες οικονομικές και εργασιακές συμφωνίες. Ο σύντροφός σου φαίνεται να σου προετοιμάζει εκπλήξεις που θα σε κάνουν να νιώσεις επιθυμητή και ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, ετοιμάσου για εκπλήξεις, ευκαιρίες, γνωριμίες και ερωτικό σασπένς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση για να αποκτήσεις περισσότερη προσωπική δύναμη μέσα από την εκμάθηση και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σου. Ο Ερμής από το δικό σου ζώδιο σηματοδοτεί μια περίοδο που είναι γεμάτη ιδέες και εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Οι κοινωνικές σου επαφές αυξάνονται, μπορείς να οργανώσεις ταξίδια και να επικοινωνήσεις εποικοδομητικά. Καιρός να πάρεις αποφάσεις για τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και να απαλλαγείς από σκέψεις και συναισθήματα ανασφάλειας. Εσύ που είσαι μόνη, παρατήρησε αυτά που γίνονται γύρω σου και θα διαπιστώσεις πως η γοητεία σου αυξάνει τους θαυμαστές σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Βρίσκεσαι σε έναν κύκλο που είναι εξαιρετικά ευνοϊκός για την έρευνα και την αυτογνωσία, καθώς και για τη διορατικότητα σε στενές σχέσεις ή οικείες ανάγκες. Ο Ερμής πλέον από τον ηλιακό 12ο οίκο σου σε κάνει λίγο πιο σχολαστική και λιγότερο αποφασιστική στα εργασιακά. Πρέπει να αφιερώσεις χρόνο και χώρο για να αφομοιώσεις και να επεξεργαστείς πρόσφατα γεγονότα και ιδέες. Οι συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου βοηθούν στο να βρείτε ευκολότερα λύσεις στα όσα νιώθετε να σας χωρίζουν. Εσύ που είσαι μόνη, με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο να είσαι βέβαιη πως κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Λίτσα Πετρίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου