Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (18/1)


Πώς θα είναι η μέρα σου;

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ ♈

Θα μπορούσες σήμερα να εξετάσεις προσεκτικά μια φιλία ή μια ομαδική συνεργασία και να την αξιολογήσεις με πιο πρακτικούς όρους.
Μπορεί σήμερα να αισθάνεσαι λίγο ευάλωτη ή μοναχική και όχι ιδιαίτερα ικανή να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Εμπιστεύσου τον ερωτικό σύντροφό σου και άνοιξέ του την καρδιά σου. Οι τάσεις εσωστρέφειάς σου τον κάνουν να αμφισβητεί τα συναισθήματά σου και μεγαλώνουν τις αποστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε απόψε να συναναστραφείς με θετικούς και ευχάριστους ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Οι πολλές υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σου σε κάνουν να νιώθεις την απόλυτη ανάγκη οργάνωσης, ρεαλισμού και πειθαρχίας. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στο ζώδιο του Σκορπιού για αυτό και οι συνομιλίες τείνουν να φτάνουν βαθιά. Σήμερα μπορεί να βρεις συναρπαστικό το να κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια με τον ερωτικό σύντροφό σου ή να απολαμβάνεις τις απόψεις του. Εσύ που είσαι μόνη, μην πολυσκέφτεσαι το παρελθόν και μην μελαγχολείς. Έχεις μπροστά σου μια εξαιρετική περίοδο που σου υπόσχεται μια πλήρη αποκατάσταση της συναισθηματικής σου ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Σήμερα φαίνεται να προτιμάς να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα και να επαναπροσδιορίζεις τη σκέψη και τα σχέδιά σου. Η προσοχή σου στρέφεται στις λεπτομέρειες της καθημερινότητάς σου, ενώ έχεις τις δυνάμεις της πρακτικότητας και της υπομονής για τη λήψη αποφάσεων και δεσμεύσεων. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μάθε, ρώτα, ενδιαφέρσου, για τις πραγματικές του ανάγκες. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις διάφορες προτάσεις από φίλους και μπορείς να περάσεις όμορφα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό είναι μια σχετικά δύσκολη όψη και χρειάζεται την προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους. Πρόσεξε πως διαχειρίζεσαι ή διαπραγματεύεσαι οικονομικά θέματα, καθώς οι δεσμεύσεις μπορεί να είναι μακροπρόθεσμες και σημαντικές. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου υπάρχουν στιγμές που σε προβληματίζει μιας και νιώθεις να μην καλύπτονται οι ανάγκες σου. Προτίμησε να κάνεις μια κουβέντα μαζί του πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα ή και αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση τουλάχιστον προστάτευσε τον εαυτό σου και μην παραδοθεί άνευ όρων.

ΛΕΩΝ ♌

Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον οικιακό και οικογενειακό σου τομέα δημιουργώντας σου μια πιο απολαυστική διάθεση. Οι αποφάσεις είναι ευκολότερες από ότι συνήθως, γι’ αυτό και είναι καιρός να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους και να δώσεις τις λύσεις που απαιτούνται. Είσαι λιγότερο διατεθειμένη να θέσεις και να εφαρμόσεις αλλαγές στα εργασιακά. Έχεις την ανάγκη να χωθείς στην αγκαλιά του ερωτικού συντρόφου σου για αυτό και η βραδιά μαζί του γίνεται τρυφερή και ζεστή. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να συναναστραφείς ανθρώπους που σου επιτρέπουν να είσαι ο εαυτός σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της επικοινωνίας σου εμπνέοντάς σε να αναζητήσεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό, συναισθηματικό επίπεδο. Η ικανότητά σου βέβαια να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με ρεαλισμό και αντικειμενικότητα μπορεί λίγο να σε ενοχλεί ή και να σε πονά, όμως θέλεις να έχεις πλήρη και αληθινή εικόνα για το τι συμβαίνει γύρω σου. Μην υποβάλεις τον ερωτικό σύντροφό σου σε ανάκριση προσπαθώντας να του αποσπάσεις μια ερωτική εξομολόγηση. Άφησε τον να το κάνει μόνος του όταν εκείνος κρίνει. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να περάσεις απόψε καλά και να διασκεδάσεις.

ΖΥΓΟΣ ♎

Μην απογοητευτείς σήμερα αν διαπιστώσεις πως τα αγαπημένα ή φιλικά σου πρόσωπα δεν έχουν τη διάθεση να μοιραστούν μαζί σου τον ενθουσιασμό σου. Οι σχέσεις που σχετίζονται με το συναίσθημά σου γενικότερα έχουν πιθανώς μια βαριά ενέργεια γύρω τους. Οι όποιες δεσμεύσεις στα εργασιακά μπορεί να γίνουν προσωρινά ή να τεθούν υπό αμφισβήτηση. Πρόσθεσε σασπένς στην αποψινή βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες γνωριμίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και το κέφι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Η επίλυση των πρακτικών προβλημάτων σου σήμερα είναι μια πιο εύκολη υπόθεση κυρίως για θέματα που αφορούν στην οικογενειακή σου ζωή. Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε κάνει να εμπιστεύεσαι περισσότερο το ένστικτό σου. Η σκέψη σου είναι πρακτική και ρεαλιστική κι αυτό σε αυτήν τη φάση εξυπηρετεί τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Κάνε μια εξομολόγηση απόψε στον ερωτικό σύντροφό σου και εξομολογήσου του τις αλήθειες σου. Εσύ που είσαι μόνη, τηλέφωνα, ειδήσεις και προτάσεις σε κάνουν να χαμογελάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Οι σημερινές ενέργειες είναι αξιόπιστες για τη μετάφραση των πρόσφατων ιδεών σε πρακτικούς, πραγματικούς όρους και μορφές. Περισσότερη οργάνωση, δομή και πρόβλεψη χρειάζονται τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Αν περάσεις λίγο περισσότερο χρόνο ακούγοντας και κατανοώντας τον ερωτικό σύντροφό σου, σίγουρα θα βελτιωθεί και η ποιότητα της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, άκουσε την καρδιά σου και τις βαθύτερες ανάγκες σου. Αξίζει τον κόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αυτή είναι μια ιδιαίτερα καλή στιγμή για να δεις τον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου ξεκάθαρα. Σκέψου την οικονομική σου κατάσταση με σοβαρότητα και δώσε τις λύσεις ή κατάστρωσε τις στρατηγικές που θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα. Απόφυγε την αναφορά στα παρελθοντικά πιθανά λάθη του ερωτικού σου συντρόφου και μη χαλάς τη βραδιά σας για το τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, η αναπόληση ή και η νοσταλγία του παρελθόντος επιβαρύνει την ψυχολογία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Κάτω από την επιρροή της όψης του Ερμή με τον Ουρανό μπορείς να υπερασπιστείς τις ιδέες, τις απόψεις και τις αποφάσεις σου χωρίς όμως να χρειαστεί να έρθεις σε σύγκρουση με τους συνομιλητές σου. Κρίνε ρεαλιστικά τις καταστάσεις που επηρεάζουν σημαντικούς τομείς της ζωής σου και πάρε τις ανάλογες αποφάσεις. Ο ερωτικός σύντροφός σου κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να σε πλησιάσει ουσιαστικά. Μην του γυρίζεις την πλάτη και μη βάζεις τον εγωισμό σου σε προτεραιότητα. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και μην αναλώνεις ενέργεια σε ανθρώπους και καταστάσεις που δεν αξίζουν τον κόπο.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Θα μπορούσες σήμερα να σκεφτείς σοβαρά το παρελθόν ή να επανεξετάσεις τα πρόσφατα γεγονότα. Υπάρχει μια τάση εσωστρέφειας καθώς σκέφτεσαι πιο πιεστικά θέματα και οι άλλοι θα το παρατηρήσουν αυτό. Ξεκουράσου και βγάλε σκέψεις από το μυαλό σου που σε βασανίζουν. Εκτονώσου, μίλα απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου προκειμένου να νιώσεις καλύτερα. Εκείνος απ’ την πλευρά του διατίθεται να σε ακούσει και να σε κατανοήσει. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε σε προτεραιότητα τις προσωπικές σου ανάγκες και μην υποτάσσεσαι.

Λίτσα Πετρίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου