Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Αυτοκτόνησε γνωστή βρετανίδα παρουσιάστρια ριάλιτι

Είχε κατηγορηθεί για επίθεση στον σύντροφό της

Νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο βρέθηκε η γνωστή παρουσιάστρια Καρολίν Φλακ.

Η 40χρονη παρουσιάστρια είχε παραιτηθεί από την εργασία της στο δημοφιλές ριάλιτι «The Love Island» μετά την κατηγορία για επίθεση στον σύντροφό της Λιούις Μπάρτον με την δίκη να έχει οριστεί για τις 4 Μαρτίου.

Η οικογένειά της, επιβεβαιώνοντας την είδηση, ανέφερε σε δήλωσή της: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως η Καρολίν πέθανε σήμερα στις 15 Φεβρουαρίου. Θα θέλαμε να ζητήσουμε από τον Τύπο να σεβαστεί την ιδιωτικότητα της οικογένειας αυτή την δύσκολη στιγμή».

Σε μία από τις τελευταίες τις αναρτήσεις, η παρουσιάστρια είχε αναφέρει πως θα σπάσει την σιωπή της σχετικά με τα πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με την προσωπική της ζωή, προτού τελικά αλλάξει γνώμη, γράφοντας: «Θα μιλήσω σήμερα… η ζωή η δική μου και της οικογένειάς μου δεν είναι πλέον για διασκέδαση ή κουτσομπολιά».

Τον Δεκέμβριο, η παρουσιάστρια είχε συλληφθεί για φερόμενη επίθεση εναντίον του συντρόφου της, τενίστα Λιούις Μπάρτον στο σπίτι της στο Λονδίνο. Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας είχε δηλώσει τότε στην Metro: «Η Καρολίν Φλακ συνελήφθη την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου με την κατηγορία της επίθεσης με ξυλοδαρμό. Θα εμφανιστεί στο δικαστήριο την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου