Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Δεν τα κατάφερε ο Βασίλης στο MasterChef – Το μήνυμά του για τα άτομα με προβλήματα όρασης

«Νιώθω πολύ ωραία που έφτασα μέχρι εδώ, είναι μια απίστευτη εμπειρία που είναι σαν ένα όνειρο». 

Ο Βασίλης Στεφανίδης, που είχε συγκινήσει τους πάντες στην οντισιόν του MasterChef, δεν τα κατάφερε στο bootcamp και δεν μπαίνει στο σπίτι του διαγωνισμού.

Ο Βασίλης αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με την όρασή του, καθώς βλέπει μόνο με 5% από το ένα του μάτι. Το πιάτο του δεν ήταν ικανό να του δώσει μια θέση στο σπίτι, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τονίζει πως πρέπει να είναι δίκαιοι μαγειρικά οι κριτές.

«Βασίλη, στην οντισιόν είχαμε πει ότι θα πρέπει η αντιμετώπιση να είναι αρκετά δίκαιη κι εμείς να κοιτάξουμε το πιάτο και την προσπάθεια. Το μήνυμα της παρουσίας σου εδώ είναι πολύ μεγαλύτερο από το ίδιο το πιάτο και τη μαγειρική, αλλά θα πρέπει να είμαστε και δίκαιοι μαγειρικά γι’ αυτό καταλήγω σε αυτή την απόφαση», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Το σημαντικότερο για μένα είναι ότι βλέπουμε μια ιστορία μπροστά μας που αποδεικνύει το εξής, ότι τα εμπόδια και οι δυσκολίες είναι εκεί για να μας πεισμώνουν και να μας κάνουν καλύτερους. Και οι λέξεις “ακατόρθωτο” και “δεν γίνεται” πρέπει να τις βάζουμε στην άκρη. Όλα γίνονται, αν το πιστέψουμε», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.



«Νιώθω πολύ ωραία που έφτασα μέχρι εδώ, είναι μια απίστευτη εμπειρία που είναι σαν ένα όνειρο, που είμαι εδώ με τόσες χιλιάδες αιτήσεις, τόσες χιλιάδες διαγωνιζόμενους. Είναι υπέρ αρκετό, αλλά θα ήθελα να μπω μέσα. Θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στα παιδιά, στους σεφ και στους εστιάτορες ότι ένα άτομο με πρόβλημα όρασης μπορεί να τα καταφέρει το ίδιο με τους υπόλοιπους, όσον αφορά τη μαγειρική, και μπορεί να ανταπεξέλθει μέσα σε μια επαγγελματική κουζίνα», είπε ο Βασίλης στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς όλους.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου