Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Έσπασε ο πάγος για τους πρωταγωνιστές του Παρά Πέντε – Ξανά μαζί

Αξέχαστη θα μείνει η χθεσινή βραδιά στους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς Στο Παρά Πέντε, αφού 13 χρόνια μετά το τέλος του σίριαλ συναντήθηκαν και διασκέδασαν όλοι μαζί στο κέντρο της Αθήνας. 

Η Σμαράγδα Καρύδη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αγγελική Λάμπρη, ο Αργύρης Αγγέλου, ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Μιχάλης Μαρίνος έδωσαν ραντεβού στο νυχτερινό μαγαζί που διαθέτει ο Φώτης Σεργουλόπουλος και θυμήθηκαν τα παλιά, γεγονός που οι ίδιοι μας αποκάλυψαν μέσα από το Instagram.

Οι ταλαντούχοι ηθοποιοί μπορεί μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια να κρατούσαν επαφή μεταξύ τους, μάλιστα είχαν δημιουργηθεί και κάποιες ψύχρες, όμως, φαίνεται πως αυτό ανήκει πια στο παρελθόν.

«Και κάπως απόψε το βράδυ….ξαφνικά…ξανά βρεθήκαμε…και είναι σα να μην πέρασε μια μέρα!! Σας αγαπάω ρε!!», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Αργύρης Αγγέλου στη λεζάντα της ανάρτησής του, με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να συμπληρώνει στη δική της φωτογραφία: «Μετά από χρόνια!! Μεγάλη χαρά!».




Οι αγαπημένοι ήρωες πόζαραν χαμογελαστοί στο φακό και μας έκαναν να γυρίσουμε πίσω. Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, όμως η αγάπη τους παραμένει αναλλοίωτη και ακλόνητη.

Πηγή: Tlife.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου