Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Έτσι πήρε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ το ρόλο της Λίλης στο “Λαβ Σόρρυ”

«Και δεν έκανα μόνο ένα δοκιμαστικό. Κάνα μήνα πήγαινα κι ερχόμουν μέχρι να μου πουν ότι πήρα τον ρόλο».

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία μίλησε και για το ρόλο της Λίλης στο Λαβ Σόρρυ.

Για να πάρεις τον ρόλο της Λίλης στο «Λαβ Σόρρυ» πέρασες από οντισιόν;

Ναι, βέβαια. Και δεν έκανα μόνο ένα δοκιμαστικό. Κάνα μήνα πήγαινα κι ερχόμουν μέχρι να μου πουν ότι πήρα τον ρόλο. Συζήτησα πολύ με την Ελένη Μαβίλη, που έψαχνε να βρει ένα νέο φιντάνι που θα αναδείκνυε την ιδέα που είχε στο μυαλό της. Και ξέρω ότι δοκίμασαν πολλά κορίτσια πριν καταλήξουν σε εμένα.

Νομίζω ότι αυτό που μέτρησε πολύ ήταν η εισήγηση του τηλεοπτικού μου πατέρα, Τρύφωνα Καρατζά, και του τηλεοπτικού μου νονού, Δημήτρη Τσούτση. Αλλά προφανώς ταίριαζα πολύ σε αυτό που είχαν στο μυαλό τους, γιατί ήμουν ένα κορίτσι άμαθο και αξιοπρεπές, που η εικόνα του ερχόταν σε κόντρα με αυτήν του Τάσου Χαλκιά, που υποδυόταν τον Σάκη.

Το είχαν ψάξει πολύ τότε και γενικά στις μεγάλες παραγωγές τα κάστινγκ διαρκούν πολύ καιρό, γιατί δεν αρκεί να βρεις έναν ηθοποιό που κάνει για τον ρόλο, αλλά να σιγουρευτείς ότι ταιριάζει και με τους υπόλοιπους.

Ξέρω ότι και στις «Αγριες μέλισσες» το ίδιο έγινε. Και τώρα που θα γίνει ταινία το «Σμύρνη μου αγαπημένη» δεν θα με πάρουν, επειδή συνεργάζομαι με τη Μιμή στο «Από Σμύρνη Σαλονίκη». Εστειλα βιογραφικό και φωτογραφίες στον casting director για να δει αν ταιριάζω με αυτό που θέλουν να κάνουν.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου