Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Eurovision 2020: Ελληνίδα τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει την Aρμενία (φωτο)

Eurovision 2020: To Σάββατο (15-02) πραγματοποιήθηκε ο εθνικός τελικός της Αρμενίας “Depi Evratesil 2020”.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα η σύνθεση “Chains on you” με ερμηνεύτρια την Athena Manoukian θα είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει την Αρμενία στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Ποια είναι η Ελληνίδα τραγουδίστρια

Η Αθηνά Μανουκιάν είναι Ελληνο-Αρμένισσα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός.


Το 2011, η Μανουκιάν κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο "Party Like A Freak", το οποίο έγινε ένα από τα μεγαλύτερα singles στην Ελλάδα και έχει πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές στο YouTube.

Μετά την επιτυχία του "Party Like A Freak", το οποίο προτάθηκε δύο φορές για να κερδίσει ένα βραβείο στα Βίντεο Music Awards, το 2012 κυκλοφόρησε ένα follow-up single, το "I Surrender" το οποίο έγινε αμέσως καλοκαιρινό χιτ του έτους.

Πρόσθεσε ένα νέο τραγούδι στη δισκογραφική της μουσική λίγους μήνες αργότερα με το όνομα "Να Λες Πως Μ' Αγαπάς".


Το 2017, η Μανουκιάν μπήκε στη μουσική βιομηχανία ως τραγουδοποιός και έγραψε τη μουσική και τους στίχους για το τραγούδι "Παλιά Μου Αγάπη", το οποίο ερμήνευσε η Έλενα Παπαρίζου.

Η Μανουκιάν έλαβε έναν πλατινένιο δίσκο, αφού το τραγούδι έκανε χιλιάδες πωλήσεις.

Συζητήθηκε επίσης για να εκπροσωπήσει την Αρμενία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ιδιαίτερα το 2015 και το 2016.

Η ίδια η Μανουκιάν δήλωσε πως ήταν η επιθυμία της να διαγωνισθεί στην Eurovision για την Αρμενία, την Ελλάδα ή την Κύπρο

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου