Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Eurovision 2020: Η συνήθεια της Στεφανίας που μας έκανε εντύπωση! (φωτο)

Eurovision 2020: Το «Supergirl» της Στεφανίας είναι ένα pop dance κομμάτι με έθνικ στοιχεία, τη μουσική του οποίου συνέθεσαν ο Δη­μήτρης Κοντόπουλος και οι Arcade (που υπογράφουν και τους στίχους του τραγουδιού μα­ζί με τη Sharon Vaughn), ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Η νεαρή καλλιτέχνιδα στην πρώτη της επαφή με τους δημοσιογράφους δήλωοε ότι ένα μεγά­λο της όνειρο έγινε πραγματικότητα.
Η Στεφανία είπε ακόμη ότι ο Δημήτρης Κοντόπουλος της έγραψε τέσσερα τραγούδια, εκ των οποίων επέλεξε το «Surpergirl» επειδή, όπως εξήγησε, είναι ένα τραγούδι που την εκφράζει, χαρακτη­ρίζοντάς το μάλιστα αυτοβιογραφικό.

Η ελληνι­κής καταγωγής Ολλανδέζα τραγουδίστρια απο­κάλυψε επίσης ότι κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται την Ελλάδα, πηγαίνοντας στη Χίο και στην Κρήτη, ενώ δεν έκρυψε τη μεγάλη της αδυναμία για το καλό φαγητό, λέγοντας χαρακτηριστι­κά ότι της αρέσει πάρα πολύ να τρώει κόκ­κινο τραχανά μαγειρεμένο από τα χέρια της γιαγιάς της. Η νεαρή ποπ σταρ, μιλώντας στο πρωινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ1, επεσήμανε, μετα­ξύ άλλων, ότι το ομορφότερο μήνυμα το έλα­βε από την Καλομοίρα, η οποία της έγραψε: «Θέλω μόνο να σου ευχηθώ "καλή τύχη" στη Eurovision. Θα είσαι καταπληκτική!».

Η ίδια εκπομπή επεφύλαξε και μια έκπληξη στην ταλαντούχα ερμηνεύτρια, όταν συνδέθη­κε απευθείας με το χωριό θούριος του Έβρου, όπου ζουν οι παππούδες της. Η Στεφανία, που έχει δύο χρόνια να τους δει, όπως είπε η γιαγιά της, συγκινήθηκε πολύ και δάκρυσε.

Η Στεφανία, η οποία ξεκίνησε ήδη πρόβες με τον Φωκά Ευαγγελινό, έφυγε για την Ολλανδία, αλλά πολύ σύντομα θα επιστρέψει στην Ελλά­δα προκειμένου να ξεκινήσει τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ του «Supergirl».

Διθυραμβικά σχόλια!

Τα ολλανδικά media έσπευσαν να σχολι­άσουν θετικά την επιλογή της Στεφανίας,
υπογραμμίζοντας ότι «το-αστέρι από την Ουτρέχτη θα εκπροσω­πήσει την Ελλάδα στη Eurovision του Ρότερνταμ».

Η μεγαλύτερη εφημερίδα της Ολλανδίας, η «Telegraaf», έγραψε: «Η Στεφανία, που μεγάλωσε στην Ουτρέχτη, από Έλ­ληνες γονείς, το 2016 εκπρο­σώπησε την Ολλανδία στην Junior Eurovision. Πρωταγω­νιστεί επίσης στη νεανική σει­ρά "Brugklas". Πριν από οκτώ χρόνια-συμμετείχε στο "The Voice Kids"».



Αφιέρωμα στη Στεφανία φιλοξένησε στο πρόγραμ­μα του και το RTL Ολλανδί­ας, αναφέροντας χαρακτηριστι­κά ότι «η Ολλανδοελληνίδα τραγουδίστρια Στεφανία θα εκπροσω­πήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό τρα­γουδιού της Εurovision φέτος στο Ρότερνταμ, θα συμμετάσχει με ένα pop τραγούδι που ονομάζεται "Supergirl. Είναι ένα όνειρο της Στεφανίας που γίνεται πραγματικότητα».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναρτήθηκαν στη «Διαύγεια», το ποσό που θα δαπανήσει η ΕΡΤ για τη φετινή ελληνική συμμετοχή θα ανέλθει σε 337.058 ευρώ.

Πηγή: TV Έθνος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου