Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Για 9η μέρα νοσηλεύεται ο Κώστας Βουτσάς – Όλα τα νεότερα από την κόρη του, Σάντρα (βιντεο)

Τι λένε οι γιατροί για τον αγαπημένο ηθοποιό;

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPEN, “Έλα χαμογέλα”, μίλησε το πρωί του Σαββάτου η Σάντρα Βουτσά.
Ο Κώστας Βουτσάς νοσηλεύεται για 9η συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο Αττικό και η κόρη του ηθοποιού αναφέρθηκε σε όλες τις νεότερες εξελίξεις στο θέμα της υγείας του.

“Ο πατέρας μου είναι σε μια αργή, ως προς την εξέλιξη αλλά σταθερή κατάσταση” σημείωσε χαρακτηριστικά η Σάντρα Βουτσά. “Είναι ακόμα στην εντατική αλλά σιγά σιγά αρχίζουν και κάποια πράγματα  τα αποσυνδέουν. Είναι πολύ σημαντικό αυτό” πρόσθεσε η κόρη του αγαπημένου ηθοποιού.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο δημοφιλής ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής ύστερα από συγκοπτικό επεισόδιο και λοίμωξη του αναπνευστικού και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική. Πιο υγκεκριμένα, εισήχθη εσπευσμένα, αρχικά, στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου, όμως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, και χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

“Βρίσκεται ακόμα σε καταστολή και δεν έχει επικοινωνία. Σιγά σιγά, όμως, την κόβουν την καταστολή. Εμείς τον βλέπουμε αλλά με έναν άνθρωπος σε καταστολή δεν μπορείς ουσιαστικά να επικοινωνήσεις μαζί του” συμπλήρωσε η Σάντρα Βουτσά στο “Έλα χαμογέλα”.



“Πηγαίνουμε αυτή την λίγη ώρα που σου επιτρέπουν οι γιατροί να μπεις στην εντατική. Δεν είναι σε ένα δωμάτιο δηλαδή ώστε να μπορούμε να καθήσουμε πολύ ώρα μαζί του” κατέληξε η κόρη του Κώστα Βουτσά για την υγεία του αγαπημένου της πατέρα.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου