Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Γιατί οι νέοι δεν κάνουν πλέον τόσο σeξ;

 Σύμφωνα με έρευνα υπάρχει λόγος…

Σύμφωνα με νέα μελέτη του το Ινστιτούτου Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων τα περισσότερα ζευγάρια κάνουν σeξ μια έως δυο φορές την εβδομάδα, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που η συχνότητα είναι και πιο μικρή.

Ποιοι είναι όμως οι λόγοι;

Αυτή είναι η μουσική που ακούνε τα ζευγάρια όταν κάνουν σeξ.


Για περισσότερο σeξ πρέπει να αποδεσμευτείτε από την τεχνολογία, συμβουλεύει η επιστημονική ομάδα που ανακάλυψε ότι οι άνθρωποι σήμερα εξαρτώνται τόσο πολύ από τα κινητά και τα tablets τους, που η ερωτική τους ζωή μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.


Μάλιστα οι ερευνητές συμπέραναν ότι το 70% των γυναικών θεωρούν ότι η τεχνολογία είναι σημαντικό εμπόδιο στην ερωτική τους ζωή. “To βλέπουμε παντού, όπως για παράδειγμα, στο εστιατόριο, που τα ζευγάρια τοποθετούν μπροστά τους πάνω στο τραπέζι τα κινητά τους. Νομίζω ότι είναι τόσο απλό απλώς να το σηκώσουν όταν αυτό χτυπήσει”, υπογραμμίζει η Sarah Coyne, ψυχολόγος και επικεφαλής της έρευνας

Όσοι έλαβαν μέρος στην έρευνα, όταν ρωτήθηκαν σχετικά με το πόσο επεμβαίνει η τεχνολογία στη σχέση τους, απάντησαν ότι θεωρούν την πιο παρεμβατική τεχνολογία τους υπολογιστές, ενώ έπονται τα κινητά τηλέφωνα.

Οι ειδικοί, λοιπόν, συνιστούν την απαγόρευση των smartphones και των tablets από το υπνοδωμάτιο, στην περίπτωση που θέλετε να τονώσετε την ερωτική σας ζωή. Προσέξτε όμως! Οι επιστήμονες δεν θεωρούν ότι η λύση είναι ο αποκλεισμός της τεχνολογίας από την καθημερινή ζωή.

“Τα ζευγάρια μπορούν να φτιάξουν κανόνες όσον αφορά την τεχνολογία. Ακούγεται χαζό, αλλά δεν είναι. Μια συζήτηση σχετικά με το τι είναι εντάξει και τι όχι όσον αφορά τις συσκευές στο πλαίσιο ενός δείπνου ή στο υπνοδωμάτιο, θα μπορούσε να βοηθήσει”, αναφέρει η Coyne, ενώ αποκαλύπτει και τη δική της τεχνική: “Βάζω το κινητό σε σημείο με δύσκολη πρόσβαση, όπως πάνω στο ψυγείο, έτσι ώστε να μην μπαίνω σε πειρασμό”.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου