Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Η δυσαρέσκεια της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για το “Κρατάς μυστικό;” – «Όταν αδικούμαι το λέω κατάμουτρα»

«Γιατί να μην τα πω; Μήπως δεν με ξαναπάρουν; Ας μη με ξαναπάρουν».

Στο “The 2night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία μίλησε, εμφανώς δυσαρεστημένη, για τη σειρά “Κρατάς μυστικό;” του Alpha που σταμάτησε.

Πριν δύο μήνες, μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός είχε αντιδράσει on camera σε ερώτηση ρεπόρτερ για τη σειρά, τονίζοντας τότε πως είχε νεύρα με τον Alpha.

«Κάναμε έναν κύκλο σε αυτό το “Κρατάς μυστικό;” που ξεκίνησα με πολύ αγάπη γιατί ξανασυναντήθηκα με τον Αντώνη Αγγελόπουλο που είχα να τον συναντήσω πολλά χρόνια. Κάναμε έναν κύκλο και σταμάτησε. Και παίζω και με τον Ταξιάρχη, αυτοί ήταν δύο λόγοι σημαντικοί.

Είχαμε πολλά χρόνια να παίξουμε μαζί με τον Ταξιάρχη και ήταν ωραία που ήμασταν μαζί, έχουμε ωραίο κώδικα. Πολλοί με έχουν στεναχωρήσει επαγγελματικά. Εννοείται πως όταν νιώθω ότι αδικούμαι τα λέω κατάμουτρα. Όταν κάτι με πειράζει θα τα πω παντού με ευγένεια και με όρια. Γιατί να μην τα πω; Μήπως δεν με ξαναπάρουν; Ας μη με ξαναπάρουν.



Αν επειδή μιλάς δεν σε ξαναπαίρνουν και δεν εκτιμούν την επαγγελματική σου στάση στην ίδια την εργασία… Κάνουμε μια εργασία μαζί και υπάρχουν πράγματα που θα πρέπει να μιλήσω γιατί αυτό δεν έχει γίνει έτσι ακριβώς», είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου