Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020

Η Έλενα Χριστοπούλου αποκαλύπτει για την εγκυμοσύνη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου (βιντεο)

"Με την Ηλιάνα δεν είμαστε σιαμαία..."

Σε ειδική εκδήλωση συνάντησε η κάμερα του Happy Day την Έλενα Χριστοπούλου.

Η κριτής του My Style Rocks αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, τα έντονα σκηνικά στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου!
“Δεν θα προχωρούσα σε έναν δεύτερο γάμο. Έκανα έναν, φτάνει” σημείωσε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου προσθέτοντας πως “ο σύντροφος μου, μου το ξέκοψε.

Αν θες να παντρευτείς, μου λέει, πήγαινε αλλού. Τα κορίτσια στο My Style Rocks δεν τσουρομαδιούνται. Δεν παίζουν ξύλο, γυναίκες είμαστε και οι γυναίκες διαφωνούμε. Δεν τσουρομαδιόμαστε. Ανάβουν τα αίματα μόνιμα και θα ανάψουν πολύ παραπάνω αργότερα αλλά είμαστε τρεις πολύ δυνατές προσωπικότητες και έχουμε πολύ ωραίες προσωπικότητες απέναντι μας. Για κάποιες, βέβαια, πιστεύω περίεργα πράγματα” πρόσθεσε.

“Με την Ηλιάνα δεν είμαστε σιαμαία. Εγώ έκανα κάτι άλλο, μετά το GNTM, γιατί το επέλεξα ενώ η Ηλιάνα δεν έχει επιλέξει να κάνει κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν θα είναι ξανά στο GNTM, εγώ δεν έχω μιλήσει” δήλωσε, επίσης, η Έλενα Χριστοπούλου.

Όσον αφορά την καριέρα που σημειώνει το γοητευτικό μοντέλο στο εξωτερικό, η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε με νόημα πως “δεν την ξέρω απλά, εγώ την έχω φτιάξει. Η Ηλιάνα είναι στο εξωτερικό πολλά χρόνια, έχει κάνει πολύ ωραία πράγματα. Η καριέρα δεν είναι μόνο να κάνεις εξώφυλλο στην Ιταλική Vogue”.Είναι ωστόσο έγκυος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου; “Δεν είναι έγκυος η Ηλιάνα. Έχει απαντήσει και η ίδια, δεν ήταν έγκυος ποτέ. Είναι πολύ καλά με τον Δημήτρη (Snik) και περνάνε καλά, αυτό” απάντησε η Έλενα Χριστοπούλου.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου